Er du interesseret i rådgiverbranchen – og skal du i et projektorienteret forløb i efteråret 2018?

DI Rådgiverne er et branchefællesskab i DI for 700 rådgivervirksomheder. Vi er fem konsulenter, to studenter, en sekretær og en branchedirektør. Et af vores store fokusområder i 2018 er, at dokumentere og formidle, hvordan rådgiver-virksomhederne skaber værdi for deres offentlige og private kunder.

Vi skal gennemføre analyser om branchens værdiskabelse og videreformidle resultaterne i artikler, event m.m. Projektet gennemføres sammen med vores medlemsvirksomheder, som du får lejlighed til at lære nærmere at kende. Så hvis du både brænder for analyser og event, er dette praktikorienterede forløb lige noget for dig.

Vi tilbyder

  • Erfaring med at bruge dine kompetencer fra studiet i arbejde for et branchefællesskab.
  • At blive en del af et spændende fagligt miljø i DI Rådgiverne.
  • Indblik i hvordan en interesseorganisation som Dansk Industri arbejder.

Vi forventer, at du

  • Læser på en samfundsvidenskabelig uddannelse eller lignende.
  • Er god til at gennemføre kvalitative og kvantitative analyser.
  • Kan formidle budskaberne i et letforståeligt sprog.
  • Har lyst til at få budskabet ud over rampen ved bl.a. events.

Forløbet starter i september 2018 og løber til december 2018. Dine konkrete arbejdstid og -opgaver aftales dog nærmere efterfølgende, så det passer ind i rammerne for projektorienterede forløb på dit studie.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte Sarah Gade Hansen sga@di.dk 30 54 53 91.

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest 15. juni 2018, men gerne før.

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller brev.

Om DI Rådgiverne

DI Rådgiverne er Dansk Industris branchefællesskab for virksomheder, der beskæftiger sig med viden og rådgivning. Vi repræsenterer godt 700 rådgivervirksomheder i Danmark, herunder managementkonsulenter, advokater, arkitekter, it-rådgivere, rådgivende ingeniører, analysevirksomheder og kommunikationsrådgivere. Vi er branchens talerør og arbejder for at gøre det lettere at drive og udvikle rådgivningsvirksomheder i Danmark.

Læs mere om DI Rådgiverne på raadgiverne.di.dk.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
15-06-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning