Student med interesse for økonomistyring og et international miljø

DI Business Development (DIBD) støtter erhvervsorganisationer i udviklingslande gennem kapacitetsopbygning og strategiske partnerskabsprojekter og opbygger netværk for DI’s medlemsvirksomheder på nogle af verdens mest interessante, men også udfordrende vækstmarkeder.

Vi tilbyder også individuelle løsninger inden for internationaliseringsstrategi, markedsanalyse, etablering, eksport, outsourcing, udflytning af produktion, CSR, finansiering og donorstøtte

Med henblik på at styrke det hold, der arbejder med økonomistyring af DIBD og DIBD-projekter, søger vi en studentermedhjælper til start snarest muligt.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Assistere med rejseafregninger
 • Opdatere DIBD-økonomimanualer
 • Assistere med projektoprettelser i Axapta/Microsoft Dynamics
 • Forberedelse af udenlandske overførsler
 • Assistere med opdatering af projektregnskaber
 • Forberedelse af udbetalingsanmodninger
 • Assistere med udarbejdelse af finansiel rapportering
 • Udsendelse af medlemstilfredshedsskemaer
 • Opdatering af informationer i DI-systemer (SuperOffice, m.m.)
 • Opdatering af tekst på DIBD-relaterede hjemmesider
 • Ad-hoc involvering i praktiske opgaver relateret til DIBD-projekter

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. I DI bliver du en del af vores studenternetværk på 100 studenter fra mange uddannelsesretninger.                          

Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer om ugen. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forhold til dit studie.

Om dig
Vi søger en studerende med følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med regnskab og projektøkonomi gennem studier og gerne også via arbejde
 • Flydende dansk og rigtig god til engelsk i skrift og tale
 • Bachelorstuderende på min. 4. semester eller kandidatstuderende (min 1,5 år tilbage på studiet)
 • Kendskab til virksomhedsøkonomi
 • Gode research (database) og IT kundskaber
 • Udadvendt og fuld af gå-på-mod

Om os
DIBD er en arbejdsplads præget af hårdt arbejde, god team-spirit og masser af sjov. DIBD beskæftiger i dag 20 personer i København og yderligere 75 kolleger på egne kontorer i Kina, Rusland, Brasilien, Indien, Mexico og USA. Dertil kommer et stærkt netværk af lokale søsterorganisationer verden over, der samlet set giver medlemsvirksomhederne en effektiv repræsentation og adgang til nye markeder.

Interesseret?
Du kan læse mere om DIBD på www.di.dk/internationalt og om DI på di.dk/job, hvor du bl.a. kan møde et par af vores studenter.

 

Send hurtigst muligt – og senest 25. maj - din ansøgning, CV og karakterudskrift via ansøgningslinket. Samtaler gennemføres løbende.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning