Student med stor interesse for forskning og uddannelse

Vil du være med til at udarbejde analyser, samt bistå med at kommunikere DI's synspunkter inden for bl.a. forskning, innovation og uddannelse i medier og politisk?

Dansk Industris afdeling for Forskning, Uddannelse og Mangfoldighed søger en student til et afvekslende og udfordrende studenterjob. Vi står for DI's politiske interessevaretagelse i forhold til uddannelse fra folkeskole over gymnasier til de videregående uddannelser, forskning, innovation, design og mangfoldighed.

Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde er underbygget af stærk faglighed og robuste argumenter. Som student skal du være skarp og have forståelse for tal og statistik. Du skal bl.a. stå for udarbejdelsen af analyser samt research på nøgletal og rammevilkår i og uden for Danmark.

Vi forventer
Du studerer statskundskab, økonomi, sociologi eller et lignende studie, og at du har gode metodiske og analytiske evner. Du har læst et par år, men har stadig noget tid tilbage på studiet.

Du er grundig, har sans for detaljer, og kan formidle budskaber såvel skriftligt som mundtligt. Du har erfaring med at arbejde med kvantitative datakilder – gerne i Excel og er desuden i stand til at sætte ord på data og grafer, således disse gøres forståelige til eksternt brug, herunder presse, publikationer og DI's samarbejde med diverse eksterne parter. Du udviser selvstændigt initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver og påtager dig ansvar for kvaliteten i de opgaver, du løser.

Du interesserer dig for forskning og innovation og/eller uddannelsesområdet – og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med emnerne – gerne i et lignende studiejob eller praktikophold, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens konsulenter og tre andre studenter.

Vi kan tilbyde dig en praktisk vinkel på teorierne fra studiet og en mulighed for at bruge de samfundsvidenskabelige metoder, som du har lært. Du vil få meget varierende arbejdsopgaver og indblik i, hvordan det er at arbejde i en politisk interesseorganisation.

Vi sidder i et åbent kontormiljø i Industriens Hus på Rådhuspladsen. Vi har en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet. Vi gør meget ud af god vejledning og oplæring.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge, men arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder mv.

Tiltrædelse
Den 1. marts 2018 eller snarest derefter.

Kontakt
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos chefkonsulent Anders Hoff på 5121 8032, ahof@di.dk

Ansøgning
Send din ansøgning online hurtigst muligt via ansøgningslinket – og senest mandag den 19. februar.

Vi forventer at holde samtaler i slutningen af uge 8. Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller brev.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
19-02-2017
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning