Studentermedhjælper til digital indsats om FN’s verdensmål

DI udvikler en ny digital platform, der skal give danske virksomheder indsigt og inspiration til, hvordan FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling kan styrke forretningen.

​Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, der kan bidrage til at udvikle og drifte den nye portal. Portalen skal fungere som et ”Single Point of Entry” for danske virksomheder, der ønsker at arbejde strategisk med bæredygtige løsninger i Danmark og i udlandet.

Derudover skal du bistå med andre typer kommunikationsopgaver i relation til projektet, herunder research, skriveopgaver, LinkedIn samt afvikling af konferencer og workshops.

Om jobbet
Vi søger en studerende, der er selvkørende, energisk og med teknisk flair. Du skal kunne operere med mange bolde i luften og vil bl.a. få til opgave at:

 • Bistå med sparring og idéudvikling til det nye website.
 • Skrive, vedligeholde og kvalitetssikre indhold på hjemmesiden.
 • Researche i forbindelse med indhold til hjemmesiden fra danske og udenlandske samarbejdspartnere.
 • Indhente og bearbejde statistik om vores events, sociale medier og hjemmeside.
 • Bistå med planlægning og afvikling af diverse workshops og konferencer.

Derudover vil der være andre opgaver af forskellig karakter, som du er frisk på at håndtere Du bliver del af et team på i alt 12 medarbejdere, heraf fire studentermedhjælpere, der hører til i DI’s Afsætningspolitiske enhed og i tæt samarbejde med DI’s kommunikationsafdeling. Du bliver en vigtig spiller i et vigtigt projekt. Du skal kunne arbejde ca. 15 timer pr. uge i tidsrummet 8:00-17:00 på hverdage.

Du bliver også en del af DI’s StudenterNet, som er et socialt og fagligt netværk for ca. 100 studentermedhjælpere og praktikanter i DI. Du får desuden mulighed for at blive medlem af f.eks. DI’s personale- og sportsforeninger, og du tilbydes frokostordning i vores fantastiske kantine.

Om dig
Vi forstiller os, at du er i gang med en relevant kommunikationsuddannelse, og at du har 2-3 år tilbage af studiet.

Da vores CMS bliver et naturligt værktøj i dit daglige arbejde, er det en forudsætning, at du brænder for webkommunikation og har teknisk flair. Du kan lide at arbejde med redaktionelle opgaver og har gerne et kendskab til og interesse for FN’s verdensmål. Kendskab til Episerver er en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

 • Skriver godt og har næse for grammatisk korrekt dansk og engelsk.
 • Er effektiv, kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde.
 • Er selvkørende og selvstændig i dine opgaver.
 • Er udadvendt og opsøgende.
 • Er indstillet på at løse driftsopgaver.
 • Kan løse rutinebaserede opgaver og mere selvstændige opgaver med samme gejst.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af høj, faglig kompetence i et team af selvstændige konsulenter og studentermedhjælpere.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Henrik Schramm Rasmussen på 3377 3386

Du sender din ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 20. januar 2018.
Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning