DI søger studentermedhjælper til digital kommunikation

I DI er vi i fuld gang med at udvikle vores digitale kommunikationskanaler. Vi har for nyligt lanceret første del af vores nye website og skal i gang med at omlægge og samle vores nyhedsbreve i et nyt system.

Derfor søger vi nu en studentermedhjælper, der kan bidrage til dette arbejde og bistå med drift af vores hjemmeside di.dk og support til vores redaktører.

Du vil i perioder også kunne få andre typer kommunikationsopgaver som f.eks. research og tekstarbejde.                          

Om jobbet

Vi søger en studerende, der har teknisk flair og et godt overblik. Du vil bl.a. få til opgave at:

 • Opdatere og kvalitetssikre indhold på vores hjemmesider
 • Yde support til vores webredaktører
 • Oprette og vedligeholde vejledninger til DI’s webredaktører
 • Indhente og bearbejde statistik om vores nyhedsbreve, sociale medier og hjemmesider
 • Hjælpe med at søgemaskineoptimere (SEO)
 • Researche i forbindelse med løbende kommunikationsopgaver

Du bliver del af et team på i alt to studentermedhjælpere, der hører til i DI’s kommunikationsafdeling, og du får nogle arbejdsdage, der både er spændende og travle. Du skal kunne arbejde ca. 15 timer pr. uge, og vi aftaler i fællesskab, hvordan timerne placeres inden for tidsrummet 8:00-17:00 på hverdage.

Du skal samarbejde med journalister, kommunikationskonsulenter, grafikere og kollegaer med andre fagligheder i resten af huset. Du bliver også en del af DI’s StudenterNet, som er et socialt og fagligt netværk for ca. 100 studentermedhjælpere og praktikanter i DI. Du får desuden mulighed for at blive medlem af f.eks. DI’s personale- og sportsforeninger.

Om dig

Vi forstiller os, at du er i gang med din bachelor på en relevant kommunikations og/eller it-uddannelse, og du har gerne min. 2-3 år tilbage af studiet.

Da vores CMS bliver et naturligt værktøj i dit daglige arbejde, er det en forudsætning, at du brænder for webkommunikation og har teknisk flair. Du kan lide at arbejde som redaktør og ikke mindst vejlede andre redaktører. Kendskab til Episerver og SharePoint er en fordel.

Derudover forventer vi, at du:

 • Skriver et godt og grammatisk-korrekt dansk
 • Er effektiv, kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde
 • Er indstillet på at løse driftsopgaver
 • Er udadvendt og opsøgende
 • Kan løse rutinebaserede opgaver og mere selvstændige opgaver med samme gejst


Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af høj, faglig kompetence. Vi sidder sammen i et stort, åbent fælleskontor.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kommunikationskonsulent Louise Thomsen på 3377 3307. Du kan også læse mere om DI som arbejdsplads her.

Du sender din ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 15. januar 2018.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning