DI

DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?

DI’s afdeling for erhvervsudvikling i Aarhus søger en student til afvekslende og udfordrende opgaver, der skal understøtte et stærkt erhvervsliv i især Midt- og Sydjylland.

DI har 18 regionalforeninger, der på lokalt plan søger indflydelse gennem opinionsdannelse og ved at synliggøre virksomhedernes betydning over for kommunerne. Regionalforeningerne arbejder for at forbedre de kommunale erhvervsvilkår inden for en bred vifte af områder som fx sagsbehandling, grøn omstilling, uddannelse, lokal infrastruktur og meget andet.

Om jobbet
Som student i Erhvervsudvikling bliver din opgave at samarbejde med vores tre konsulenter på DI’s kontorer i Aarhus og Vejle og understøtte arbejdet i vores regionalforeninger i Midt- og Sydjylland. En betydelig del af jobbet vil bestå af kommunikationsopgaver på såvel de sociale medier som i pressen. Det er derfor afgørende, at du kan formidle faglige og politiske budskaber i et levende og letlæseligt sprog.

Ud over arbejdet med kommunikation vil du skulle bistå de regionale konsulenter med en række ad hoc opgaver for at understøtte den regionale interessevaretagelse, herunder eksempelvis med præsentationer, presseovervågning, taler, mødeforberedelse og deltagelse i erhvervskonferencer, prisuddelinger og møder med kommuner rundt omkring i landet.

Vi tilbyder

  • Viden om og erfaring med politisk kommunikation og interessevaretagelse i Danmarks største erhvervsorganisation.
  • Spændende og varierede arbejdsopgaver.
  • Indsigt i kommunal- og regionalpolitiske problemstillinger inden for erhvervsområdet.
  • Et uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer.
  • God mulighed for at udbygge dit netværk.

Vi lægger vægt på, at du

  • kan formidle komplekse problemstillinger som gode historier
  • har politisk forståelse og kan vinkle en tekst til den rette målgruppe
  • har gennemført minimum to års studier på en videregående uddannelse fx inden for samfundsvidenskab, kommunikation, medievidenskab eller journalistik
  • har interesse for erhvervspolitik og interessevaretagelse
  • har kendskab til AI i praksis
  • har analytisk sans og basalt kendskab til Excel og Power Point.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid vil være op til 15 timer, som bliver tilrettelagt i samarbejde med dig. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksaminer og lignende spidsbelastninger på studiet. Vi sidder i et moderne kontormiljø i Engsøhus i Risskov, hvor der er ca. 20 konsulenter og 2 studenter tilknyttet. Du bliver desuden en del af DI’s studenternetværk i Industriens Hus i København.

Vores kontor ligger på adressen: Engsøhus, Mosevej 3, 8240 Risskov.

Tiltrædelse
1. oktober 2024 eller efter aftale.

Interesseret?
Ved spørgsmål kan du kontakte teamleder Michael Jul-Nørup Pedersen på mjnp@di.dk eller tlf. 2924 7009. Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningsknappen senest 16. september. Vi indkalder løbende til samtaler, så indsend gerne din ansøgning snarest muligt.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

16-09-2024

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V