DI

Vil du være med til at uddanne fremtidens ledere? Så bliv en af vores nye kollegaer i DI Ledelsesudvikling

Er du klar til at hjælpe virksomhedsledere over hele landet med at stå stærkere i deres ledelsesrolle og blive endnu bedre til at skabe resultater gennem andre? Har du erfaring med ledelse i praksis og brænder for at undervise og formidle ledelse som faglig disciplin til andre? Og har du oven i det også viden og indsigt inden for mental sundhed og trivsel på arbejdspladsen fra en ledelsesvinkel? Så har vi jobbet.

DI har nemlig en ambition om at kunne tilbyde alle vores medlemmer kompetenceudvikling i form af lederkurser og -netværk, da vi mener, at god ledelse er en af de vigtigste nøgler til styrket konkurrenceevne, tiltrækning og tilknytning af gode medarbejdere og en god virksomhedskultur. Vores kurser og netværk er tilrettelagt, så der er noget for alle ledere, fra helt nye til meget erfarne.

Om os:
Vi er et dedikeret team af ledelseskonsulenter, der dagligt motiveres af at arbejde med og udvikle ledere fra mange forskellige brancher i hele landet. Vores motto er, at "det vi arbejder med/underviser i dag, skal man kunne bruge i morgen". Med andre ord er vores tilgang meget praksisnær og konkret, samtidig med at vi løbende holder os orienteret om, hvad der forventes og kræves af fremtidens ledere. Det kunne eksempelvis være temaer som "AI i ledelse" – hvordan kan jeg anvende det, hvornår og hvor meget? Eller "Det personlige lederskab" – hvordan forvaltes det bedst i dag, og hvordan med den mentale sundhed og trivsel i mit team og hos mig selv?

Opgaverne i jobbet vil omfatte:

 • Udvikling og gennemførelse af uddannelser og træning af ledere (med særlig fokus på det personlige lederskab/mental sundhed og trivsel)
 • Drive og eksekvere udviklingen og afholdelsen af vores signaturydelse Leder:Box i tæt samarbejde med kollegaer fra teamet
  Se mere her: Ledelse i praksis: Effektive værktøjer og rådgivning til ledere - DI (danskindustri.dk)
 • Facilitering af ledelsesnetværk
 • Virksomhedsbesøg i hele landet med fokus på at gøre DI til virksomhedernes foretrukne indgang, når de ønsker viden, værktøjer og kompetenceudvikling inden for ledelsesfeltet.

Du kan se mere om det arbejde, vi laver i DI Ledelsesudvikling her: DI's lederuddannelser og kurser - DI (danskindustri.dk)

Dine kompetencer:

 • Minimum 5 års ledererfaring, hvor du selv har gjort dig personlige erfaringer med ledelse – både medarbejdermæssigt og forretningsmæssigt.
 • Konkret erfaring med undervisning og udvikling.
 • Solid faglig baggrund (minimum master- eller kandidatniveau) og interesse for mental sundhed og trivsel.
 • Evnen til at gøre teori praktisk anvendelig og undervise på dansk og engelsk.
 • Gerne projektledererfaring

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling med mulighed for at gøre en forskel hos vores medlemmer.
 • Fleksibilitet i arbejdstid og lokation.
 • Gode kolleger og fokus på videndeling.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte seniorchefkonsulent i DI Ledelsesudvikling, Anne Birgitte Lindholm fra 5. august på mobil 52185929.

Du sender din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest 12. august. Da vi sigter mod at mindske vores bias i rekrutteringsprocessen, ønsker vi derfor, at du udelader navn, billede og alder i ansøgning, CV og bilag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-08-2024

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V