DI

Chefkonsulent til vores strategiske mærkesag – Arbejdskraft i Verdensklasse

Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at lede arbejdet med vores vigtige mærkesag – Arbejdskraft i verdensklasse.

I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan lede vores arbejde med at sikre arbejdskraft i verdensklasse til vores medlemmer. Vi er i fuld gang med at udrulle vores nye strategi, der har til formål at skabe de bedste rammevilkår for danske produktionsvirksomheder med fokus på den grønne omstilling og arbejdskraft i verdensklasse – nu og i fremtiden. I udrulningen af strategien får du ansvaret for at lede og bidrage med dine kompetencer inden for arbejdsmarked, projektledelse, kommunikation og interessevaretagelse.

Du motiveres af at:

  • arbejde selvstændigt i tæt samarbejde med kollegaer i DI og eksterne partnere
  • arbejde med virksomheder og de mange interessenter, der beskæftiger sig med erhvervsuddannelser
  • udvikle og drive kampagner, projektledelse og eksekvering af kommunikationsaktiviteter, konferencer, workshops mv.
  • udvikle vores arbejde med at skabe fokus på vigtigheden af erhvervsuddannelser og at åbne vores medlemmer over for alle, der har lyst til at arbejde i ProduktionsDanmark.

Din erfaring
Du har mindst 5 års erfaring med udvikling og eksekvering af projekter rettet mod unge eller en anden specifik målgruppe, gerne krydret med kendskab til erhvervsuddannelser og arbejdsmarked.

Din erfaring har du sandsynligvis fra en virksomhed, en interesseorganisation, et politisk parti eller et public affairs/kommunikationsbureau.

Du har arbejdet selvstændigt med løsninger af opgaver ift. strategiudrulning og partnerskaber. Du har forståelse for virksomheder, stor interesse for og indsigt i samfundsdebatten og i politiske processer – og sandsynligvis en samfundsvidenskabelig uddannelse.

DI Produktion tilbyder:

  • Et job med stor grad af frihed og mulighed for udvikling i Danmarks største erhvervsorganisation.
  • Et fantastisk team af kollegaer, der har det sjovt sammen, og som hele tiden ønsker at spille hinanden gode.
  • Vi har en bred vifte af nørdede kompetencer inden for analyse, strategi, politik, kommunikation, virksomheder og events.
  • Personlig udvikling er en del af jobbet, og der er rig mulighed for at præge egen udvikling og karriere i DI.
  • Et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Og måske Danmarks bedste kantine.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Interesseret?
Kan du se dig selv bidrage til ovenstående, så send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest 12. august. Har du spørgsmål, så kontakt chef for strategiske mærkesager, Charlotte Juul Bisserup Bechfeldt på tlf. 2883 1702 / mail CJBB@DI.DK.

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via ansøgningsknappen.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-08-2024

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V