DI

To skarpe studentermedarbejdere med en passion for den grønne omstilling til DI Energi

Vil du være med til at give dansk erhvervsliv en markant stemme i den danske og internationale klima- og energidebat samt udarbejde analyser, der sætter fokus på udbygning med grøn energi, forsyningssikkerhed og danske virksomheder i en CO2-neutral fremtid?

Har du politisk indsigt og har du god talforståelse eller en skarp pen? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede konsulenter? Så er ét af de to ledige studenterjobs i DI Energi måske noget for dig. Vi søger nemlig både én student med analysekompetencer og én student med kommunikative evner.

Arbejdsopgaver
Vi søger to studenter, hvor vi forestiller os, at den ene kandidat er superbruger i bl.a. Excel med analytiske kompetencer, mens den anden skal bidrage til afdelingens politiske kommunikation. Begge studenter vil både bistå branchefælleskabet DI Energi samt dens underforeninger med analyse- og
kommunikationsopgaver. Fælles for begge stillinger er, at vi lægger stor vægt på, at vores arbejde er underbygget af stærk faglighed og robuste argumenter.

Som student til analyse søger vi en kandidat, der selvstændigt kan arbejde med data i f.eks. Excel, udarbejde energiprisanalyser, researche på relevant lovgivning, udarbejde materiale til præsentation af cases, samt diverse ad hoc opgaver såsom bistå teamets konsulenter med faglig og praktisk planlægning af større konferencer eller møder.

Som student til kommunikation søger vi en kandidat med en skarp pen, da opgaverne bl.a. består i at skrive fængende nyheder, case-historier, styrke indsatsen på vores LinkedIn samt bistå i planlægningen og udarbejdelsen af kommunikationsmateriale i forbindelse med større konferencer og events.


Vi forventer
Du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse - det kan f.eks. være cand.polit., cand.scient.oecon., cand.oecon.agro.,cand.scient.pol. eller cand. Merc - og har som minimum bestået 1. årsprøve.

For den analytiske studenterstilling er det vigtigt, at du har en god talforståelse, stærke analytiske evner, og du er god til at formulere dig både mundtligt og på skrift. Du skal kunne anvende Excel og have et godt blik for informationssøgninger på nettet. Du skal desuden være i stand til at sætte ord på data og grafer, så det bliver forståeligt i DI's samarbejde med virksomheder, eksterne parter og i pressen.

For den kommunikative studenterstilling er det vigtigt, at du har øje og talent for kommunikation af tunge energipolitiske budskaber, hvori du kan udlede den gode historie og se forskellige vinkler, og hertil har forståelse af kanalvalg alt efter vinkel og budskab. Desuden er det en fordel, hvis du kender til pressearbejde.

For begge stillinger lægges der særlig vægt på, at du udviser initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver, er fleksibel og at du påtager dig ansvar for kvaliteten i de opgaver, du løser.

Du skal have interesse for energipolitik og et blik for dansk erhvervslivs virkelighed. Det er en fordel, hvis du har erfaringer fra studiejobs eller praktikophold, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
Du vil som student i DI Energi blive en del af afdelingen Klima, Grøn omstilling og Energi, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med konsulenter og øvrige studenter. Vi tilbyder en praktisk vinkel på teorierne fra studiet, og gør meget ud af at have et miljø med god vejledning og oplæring. Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge, men arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder m.v. Tiltrædelse er 1. august.

Vi sidder i et åbent kontormiljø i Industriens Hus på Rådhuspladsen og har en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet. Derudover har vi et stærkt socialt studenternetværk, som du vil blive en del af.

Er du interesseret?
Du kan læse mere om DI på www.di.dk

Send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via ansøgningslinket frem til og
senest den 1. juli 2024. Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingerne når rette kandidater er fundet.

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-07-2024

Tiltrædelse:

01-08-2024

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V