DI

Studentermedarbejder til DI Service

Præg fremtiden som student for en af de største brancher i Danmark

Er du analytisk stærk, tryg i kontakten med medlemmer der repræsenterer nogle af de største danske virksomheder og samtidig indstillet på at udvikle dine projektlederevner?

DI Service er en sammenslutning af servicevirksomheder, der arbejder for at forme og forbedre branchens muligheder for at drive forretning. Det er en branche, hvor ingen dage er ens, og hvor du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af forskellige dagsordener – alt fra social bæredygtighed og digitalisering til uddannelse og offentligt-privat samspil.

Læs mere om vores mærkesager og aktuelle arbejde her.

Hvad kan du forvente?
Forvent spændende opgaver og en arbejdsform, der vægter frihed under ansvar. Du vil få mulighed for at arbejde med og udvikle dig indenfor:

  • Analysearbejde: Du får adgang til en guldgrube af spændende data, og skal analysere vigtige emner på brancheniveau og udarbejde temaanalyser, der fremhæver branchen samt understøtter vores politiske mærkesager. Eksempler på analyser du vil stå i spidsen for kan du finde her.
  • Interessevaretagelse: I tæt samarbejde med teamets konsulenter vil du varetage interesserne for nogle af Danmarks største virksomheder. Dette kan være i form af direkte medlemskontakt, bestyrelsesbetjening, deltagelse i virksomhedsbesøg, research mv.
  • Projektledelse: Du vil opnå hands-on erfaring med projektledelse. Dine opgaver vil variere, men består overordnet set i at sikre god forberedelse af og styring af vores projekter, netværksmøder, arrangementer mv. Du bliver med andre ord en central aktør i at vores leverancer bliver en succes.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener og andre spidsbelastningsperioder.

Vi vægter din udvikling højt, mens du er hos os. Derfor vil du som studentermedarbejder indgå i en mentorordning, hvor vi løbende udarbejder og fokuserer på dine personlige og faglige udviklingsmål.

Hvad forventer vi af dig?
Det vigtigste for os er, at du serviceminded, har gå-på-mod og er god til at samarbejde – men derudover er det en fordel, hvis du:

  • Er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (det kunne være på RUC, KU, CBS eller lign.)
  • Har en stærk metodeforståelse, flair for tal og erfaring med databehandling
  • Er interesseret i at lære om og (videre)udvikle dine projektlederevner
  • Har interesse for og lyst til at arbejde med erhvervspolitiske temaer

Lyder det som dig, vi søger?
Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Ansøgningsfrist 28. juni kl. 12.00, og tiltrædelse i stillingen 1. august og gerne før, hvis muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Berivan Duman (tlf. 26 66 20 75, bedu@di.dk).

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

28-06-2024

Tiltrædelse:

01-08-2024

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V