DI

Politisk og analytisk konsulent til Dansk Industris personalejuridiske rådgivningsområde

Vil du være med til at påvirke arbejdsmarkedet og samfundsudviklingen fra Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation? Så glæder vi os til at høre fra dig.

I DI Personalejura arbejder vi i krydsfeltet mellem politik og jura. Vi indgår aftaler, der sætter rammerne for ansættelsesvilkårene i danske virksomheder, og vi påvirker både den danske og europæiske regulering af arbejdsmarkedet politisk. Hvis du gerne vil hjælpe danske virksomheder med at finde gode løsninger på deres medarbejderudfordringer og bruge din viden til at skabe endnu bedre rammevilkår for dansk erhvervsliv, så har vi jobbet til dig. Du kan regne med at få en alsidig hverdag i et arbejdsmiljø præget af høj faglig kompetence og stor entusiasme. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på et godt kollegialt og socialt fællesskab.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bidrage til analyser af udfordringer i regulering af ansættelsesvilkår fra EU og Folketinget.
  • Bidrage til analyser af, hvordan virksomhedernes rammevilkår for medarbejdere kan styrkes.
  • Rådgive DI’s medlemsvirksomheder om ansættelsesretlige spørgsmål inden for såvel individuel ansættelsesret som kollektive overenskomster.
  • Repræsentere virksomheder i forhandling af sager om medarbejderforhold.
  • Deltage i tværgående projekter, der udvikler forslag til policy og styrker DI’s betjening af virksomhederne.
  • Deltage i fornyelsen af DI’s overenskomster.
  • Undervise virksomheder og formidle komplekse emner, så lægmænd kan forstå dem.

Er du en del af løsningen?
Du er på hjemmebane, når det gælder om at levere en skarp analyse. Du har nemt ved at sætte dig ind i komplekse regler og mestrer at formidle din viden videre både mundtligt og skriftligt. Du kan sætte dig ind i virksomhedernes konkrete udfordringer og forstår reglers konsekvenser for deres hverdag.

Du har en akademisk uddannelse og mindst 3-5 års relevant erfaring - gerne fra organisationsverdenen eller offentlig myndighed. Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker: i DI, i virksomhederne og i fagbevægelsen. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer og trives i en udadvendt rolle. Du skal være parat til at påtage dig et stort selvstændigt ansvar, når du rådgiver og forhandler. 

Vi vinder ved viden
DI Personalejura er et område i DI, der bistår danske virksomheder i op mod 60.000 sager, fører op til 150 retssager og faglige voldgifter om året og er ansvarlige for mere end 200 overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi er over 100 engagerede kolleger, der arbejder selvstændigt og i specialistteams samt indgår i projekter på tværs af DI's organisation.

Vores mål er at give virksomhederne de mest konkurrencedygtige rammer for at have medarbejdere. Det sker ved at modernisere og udvikle DI's overenskomster, påvirke lovgivning og EU-retlig regulering om ansættelsesforhold og give virksomhederne den bedst mulige rådgivning, forhandlingsbistand og serviceydelser, når det drejer sig om deres medarbejderforhold.

Helt ærligt – er du blevet interesseret?
Hvis jobbet vækker din interesse, håber vi på at høre fra dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Christoffer Skov på telefon 2328 5289.

Send din ansøgning samt CV og alle eksamenspapirer via ansøgningsknappen senest den 12. april 2023.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

12-04-2023

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V