DI

Studenterjob i DI – kommunikation og netværk

Er du dygtig til at fortælle historier og lave arrangementer, der begejstrer? Så er du måske vores nye student i DI Lærlingeindsatsen.

Om os
Du vil indgå i et team bestående af syv dedikerede kolleger, der alle arbejder for at sikre Danmark flere faglærte. Det gør vi ved at klæde virksomhederne på til at uddanne lærlinge og elever og igennem gode historier inspirere endnu flere. Samtidig fortæller vi om alle de fantastiske muligheder, der er i en faglært uddannelse. Ikke mindst muligheden for at blive en nøglespiller i den grønne omstilling.

Om jobbet
Vi søger dig, der får et kick ud af at tale med virksomheder. Som kan lide at arrangere events og fortælle historier om gode lærepladser og passionerede lærlinge. Det får du lejlighed til, når du sammen med en erfaren konsulent hjælper med at holde arrangementer og netværk og taler med virksomhederne om, hvorfor de prioriterer at uddanne fremtidens faglærte.

Vi bruger sociale medier og nyhedsbreve til at komme bredt ud med vores historier, og derfor er vigtigt, at du skriver på en måde, så begejstringen smitter. Du kan se, hvad vi laver og læse mere om indsatsen på DI Lærepladsfællesskabets LinkedIn-side.

Jobbet indeholder desuden en række ad hoc opgaver som at sende materiale ud til alle de virksomheder, der melder sig ind i DI Lærepladsfællesskabet og generelt at bidrage til opgaverne i afdelingen.

Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksamener.

Du bliver en del af DI’s StudenterNet, som er et stort socialt og fagligt netværk for ca. 100 studentermedhjælpere og praktikanter i DI, og får også mulighed for at blive medlem af DI’s personale- og sportsforeninger.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig

-          Du er i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsfag, humaniora eller kommunikation.

-          Du er i slutningen af din bachelor, måske i starten af din kandidat.

-          Du har gode skriftlige formuleringsevner og gode danskkundskaber generelt.

-          Du ved, hvordan man skruer et godt arrangement sammen og kan eksekvere på det.

-          Du trives med at tage ansvar og kan bevare overblikket.

-          Du er positiv og smitter andre med din gode energi.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chef for DI Lærlingeindsatsen, Line Stentoft Andersen, tlf. 2112 9407. Du sender din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via ansøgningslinket senest 6. oktober. Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Tiltrædelse efter aftale. 

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

06-10-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V