DI

Erfaren velfærdspolitisk konsulent til DI

Vi søger en initiativrig og erfaren konsulent, som skal arbejde for at fremme offentlig-privat samarbejde på velfærdsområderne i tæt dialog med DI’s medlemsvirksomheder.

Jobbet er forankret i DI Service, DI’s branchefællesskab for de danske servicevirksomheder, hvis interesser og vilkår vi varetager og sætter på den politiske dagsorden. Vi søger en erfaren konsulent, som skal have særlig fokus på de private virksomheder på velfærdsområdet, og som vil blive sekretariatsansvarlig for Dansk Sundhed og Velfærd, en sektion i branchefællesskabet.

Om jobbet
Som konsulent i DI Service vil du få kontakt til fagligt dygtige og inspirerende kolleger i DI, virksomheder, politikere, embedsmænd og andre beslutningstagere. Et job med spændende arbejdsopgaver i et professionelt miljø med stor politisk opmærksomhed.

Du vil indgå i tæt samarbejde med private tilbud på bl.a. ældreområdet, det specialiserede socialområde og daginstitutionsområdet. Der vil være særlig fokus på at sikre lige vilkår mellem offentlige og private tilbud, samt hvordan vi løfter velfærdsopgaverne på tværs af sektorer. 

Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Dialog og tæt sparring med DI’s medlemsvirksomheder på velfærds- og sundhedsområdet.
 • Fagligt ansvar for at fremme virksomhedernes stemme og bidrag til samfundsdebatten.  
 • Udvikle og facilitere faglige netværk for medlemsvirksomheder.
 • Repræsentere DI i faglige fora om offentligt-privat samspil på området.

Om dig
Vi ser gerne, at du

 • har en relevant uddannelse på kandidatniveau – fx cand.scient.pol.
 • har minimum 3 års erfaring fra eksempelvis virksomhed, styrelse, ministerium, kommune/region eller anden interesseorganisation
 • har en indsigt i det kommunale og regionale velfærds- og sundhedsområde
 • kan lide at arbejde opsøgende med eksterne relationer
 • har en god analytisk sans og en skarp pen, når budskaber skal formuleres og kommunikeres
 • har gode samarbejdsevner og lyst til at indgå i teamarbejde med dygtige kolleger.

Om os
Vi tilbyder dig et spændende job med et højt fagligt ambitionsniveau. Du vil få et selvstændigt ansvar for udførelsen og tilrettelæggelsen af dine arbejdsopgaver. Hverdagen vil være præget af afvekslende opgaver og et til tider højt tempo, der kræver godt overblik. Du vil indgå i et kollegialt fællesskab, der er præget af højt humør, og hvor en god sans for humor værdsættes af kollegerne.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte branchedirektør Jakob Scharff på 2112 9423. Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningsknappen senest 4. oktober. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 41 og 43.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

04-10-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V