DI

Back-end udvikler til Dansk Industri

Synes du, det er spændende at arbejde med moderne værktøjer og teknologier? Vil du gerne udvikle dig fagligt og holde dig opdateret på ny teknologi? Er work/life balance og fleksibilitet vigtigt for dig? Sætter du pris på at have tid til at lave kvalitet og følge dine opgaver til dørs?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så er du måske vores nye Back-end udvikler?

Vi arbejder i et moderne setup med bl.a. CI/CD, Azure Cloud, .NET 6 og serverless functions bygget efter SOLID principperne. Det er vores ambition indenfor det næste år at indføre brugen af fuldautomatiserede unit-, integration- og UI-tests, TDD og Docker. Vi bruger desuden 30% af vores tid på at indføre og forbedre vores værktøjer og processer.

Udviklingsafdelingen, som du bliver et værdifuldt medlem af, består af 11 stærke fagfolk inden for agil udvikling og sidder i Industriens Hus på Rådhuspladsen i hjertet af København. Vi er ansvarlige for den fortsatte udvikling af di.dk, medlemmernes community og selvbetjeningsunivers og en lang række andre services. Det betyder, at man som Back-end udvikler vil opleve en stor variation i arbejdet.

Du vil få en arbejdsplads i faciliteter med dygtige kolleger og en uformel kultur med stor fokus på dialog, fleksibilitet, kvalitet og frihed under ansvar. Vi arbejder aktivt for at sikre, at den enkelte medarbejder har et udviklende og interessant arbejdsliv, der på bedste vis komplementerer privatlivet.

I teamet vægter vi kontinuerlig uddannelse højt. Vi laver derfor uddannelsesplaner målrettet den enkelte for at sikre, at vores medarbejdere kan følge udviklingen og opkvalificere sig i relevante teknologier og værktøjer. For at løfte vores faglighed på team niveau har vi løbende gjort brug af dygtige undervisere internt. I 2022 har vi blandt andet afviklet kurser i SOLID,  Serverless functions og Managed identities på denne måde.

”Jeg arbejder i DI’s IT udviklingsafdeling fordi individuel udvikling, samarbejde, socialt samvær og en god work life balance går hånd i hånd.” Ole Høyer Hansen, Senior it-udvikler” 

Hvad går jobbet ud på?
Vi ejer en lang række produkter til at understøtte DIs medlemmer og medarbejdere. Som vores Back-end udvikler vil du arbejde tæt sammen med dine udviklerkolleger og Product owners om at udarbejde moderne løsninger. Dine hovedopgaver vil være:

 • at udvikle solide back-end løsninger til di.dk, community og vores tilhørende apier
 • at sætte dit præg på vores dialoger i teamet, så vi hele tiden kan forbedre den måde, vi arbejder på

Hvem er vi på udkig efter?
Vi leder efter en ambitiøs back-end udvikler, som har:

 • stor erfaring med
  • .NET og C#
 • nogen erfaring med
  • REST apier
  • Unit testing
  • minimum en bachelorgrad i en relevant IT uddannelse
  • taler og skriver dansk på et godt niveau
  • kendskab til CMS, Azure, Docker og SOLID giver et plus men ikke et krav.

Hvad sker der på den digitale front i DI?
Vi har mange ambitioner for vores produkter. Vi vil levere en mere skræddersyet service til vores medlemmer – og i endnu højere grad være til stede i lige netop de situationer, hvor virksomheden har brug for det. Vi vil gøre det nemmere at få overblik og hurtige svar gennem eksempelvis selvbetjening og virtuel rådgivning, og vi vil forbinde medlemmerne endnu mere på tværs af virtuelle platforme.  

I DI ønsker vi også at skabe smartere interne arbejdsgange, hvor vi blandt andet automatiserer nogle typer af opgaver og frigør tid til andre. Her bruger vi data og kunstig intelligens til at blive klogere, træffe beslutninger og udvikle services, og hvor vi i det hele taget bliver en gennemgående digital arbejdsplads der indfrier det enorme digitale potentiale i hele organisationen.

Fremtidens digitale DI skal vokse frem af nysgerrig innovation, pionerånd og frihed til at udvikle, afprøve og aflive ideer. Samtidig holder vi et skarpt fokus på tempo, fremdrift og implementering, så tingene kommer ud at virke.  

Hvem er DI?
Vi repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv i hele landet, og vi arbejder for et åbent samfund i bæredygtig vækst inden for den danske arbejdsmarkedsmodel. 

Vi tilbyder:

 • tid til at lave kvalitet, de rigtige løsninger og løbende vedligehold af vores kode
 • uformel kultur med fokus på dialog og frihed under ansvar
 • stor fokus på work/life balance, fleksibilitet og arbejde-hjemme ordning
 • godt uddannelsesbudget og individuelle udviklingsplaner
 • fantastisk kantine med udsigt fra vores store tagterrasse til bl.a. Tivoli
 • en af Danmarks bedst ratede arbejdspladser

Interesseret?
Der er ingen ansættelsesfrist. Stillingen bliver besat, når den rigtige kandidat er fundet.

Kold+Partners varetager rekrutteringen, så send dit CV til valdemar@koldpartners.com mærket ’’Back-end udvikler” eller giv et uforpligtende kald til Valdemar Jørgensen på +45 4222 7268.

 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V