DI

STUDENTERJOB: SKRIBENT OG KOMMUNIKATØR

Er du proaktiv, kreativ i din formidling, har du sans for detaljer og en masse gå-på-mod? – Så er det dig, vi søger!

 I DI Handel har vi studenterjobbet til dig, der kan lide at skrive artikler, arbejde med nyhedsbreve og kan formidle content i øjenhøjde på bl.a. sociale medier. Hvis du interesserer dig for salg og ønsker at styrke handelserhvervet gennem stærk medlemskommunikation, så læs videre her…

Om os
DI Handel er branchefællesskabet for handelsvirksomheder i Dansk Industri med mere end 2.500 medlemsvirksomheder, som sælger alt fra møbler, træ, lakridser, sutter, stål, maskiner og meget mere. Hos DI Handel er salg og nytænkning afgørende. Vi arbejder inden for marketing, salg, kundeadfærd og e-business med fokus på at styrke handelsvirksomheders konkurrenceevne. 

Danske virksomheder har som mange andre været udfordret de seneste år, hvor verdenshandlen har været præget af konstant forandring – ikke kun i Danmark men i hele verdenen.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe danske handelsvirksomheder med at tilpasse sig forandringerne samt udvikle og styrke salget i handelsvirksomhederne nu og i fremtiden.

Det gør vi i form af konferencer, webinarer og kurser, analyser og ved at dele viden, inspiration og værktøjer via en stærk medlemskommunikation.

Om jobbet
Vi søger en student, der har øje for detaljer. En stærk og selvstændig skribent, der kan skrive faktuelle og fængende artikler, samt arbejde hands-on med tekstuelt content til nyhedsbrev, web og sociale medier, herunder særligt LinkedIn.

Det er en fordel, hvis du besidder analytisk sans og har fokus på opfølgning af data.

Faglige artikler er vores mest brugte formidlingsformat, og fast indhold til vores website og nyhedsbrev, der udkommer hver torsdag. Nyhedsbrevet er DI Handels stærkeste kommunikationskanal, som tilrettelægges ud fra ugens forfattede artikler, kommende arrangementer og inspirerende cases. Vi står overfor en spændende tid, hvor vi ønsker at ryste posen ift. at udfordre nuværende kommunikation, så vi formidler endnu skarpere og målrettet med vores nyhedsbrev – her kommer du til at have medansvar og spille en afgørende rolle. Måske du allerede har gode ideer til, hvad vi kan gøre anderledes?

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter og bliver en del af den kreative idegenerering, konceptudvikling og eksekvering. Du kommer til at arbejde 15-20 timer om ugen.

Dine primære opgaver, består i at:

  • Producere, rette og gennemlæse artikler
  • Opsætte og tilrettelægge nyhedsbrev
  • Indsamle og analysere data på nyhedsbrevet
  • Forfatte tekstuel content til web og LI
  • Generel support af ad hoc opgaver / bistå konsulenter

Om dig
Du er modtagerorienteret i din kommunikation, har øje for detaljerne og formidler i øjenhøjde om end det er politiske, informerende eller analyserende tekster. Du har gå-på-mod, er struktureret og leverer i høj kvalitet. 

Du har erfaring med at forfatte artikler, har en skarp pen, og brænder for at arbejde med kommunikation. Du arbejder selvstændigt og er initiativrig. Du er kreativ i din formidling, formår at tilpasse dig modtager, kanal og budskab samt tør lege med ordene.

Du er under uddannelse og gerne på bachelor-niveau. Måske du læser journalistik, politisk kommunikation eller andet lignende.

Derfor skal du arbejde i DI
Som studentermedhjælper i DI bliver du en del af et stort netværk, hvor der afholdes en masse faglige og sociale arrangementer.

Derudover er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du samtidig bliver en del af en arbejdsplads, som bidrager til den politiske dagsorden, og som i høj grad styrker og udvikler det danske erhvervsliv.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Simone Schjerlund Nielsen sisn@di.dk eller 2326 8566.

Send din ansøgning, CV og gerne eksempler på et kommunikationsprodukt, du har lavet, via ansøgningslinket senest den 28. august 2022. Vi indkalder løbende til samtale.

Hjemmeside: www.di.dk

OM DI

Vi hjælper danske virksomheder med at vinde
Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en mission om at hjælpe danske virksomheder med at vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med mere end 800 kolleger og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI's medlemmer - både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet - ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi er drevet af viden, og vi arbejder sammen for at nå vores mål
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har respekt for viden - og et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved, at du har ansvar og indflydelse på egne arbejdsopgaver, og vi har en kultur, hvor vi arbejder sammen og hjælper hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger - og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

28-08-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V