DI

Barselsvikar med overblik søges til Byggeriets Ankenævn

Vil du være med til at sikre en kompetent, uvildig og stabil sagsbehandling?

Byggeriets Ankenævn søger en dygtig og effektiv barselsvikar 20 timer ugentligt. Vikariatet forventes at vare til 1. juni 2023.

Arbejdssted
Byggeriets Ankenævn er et uafhængigt privat godkendt ankenævn, der ledes af et formandskab af dommere. Da ankenævnet er finansieret af DI Byggeri sker ansættelsesprocedurerne i overensstemmelse med DI’s retningslinjer.

Byggeriets Ankenævn behandler klagesager på skriftligt grundlag. Sagerne indgives af private forbrugere, der vil klage over prisen eller kvaliteten på en håndværksmæssig ydelse. Ankenævnets sekretariat varetager behandlingen af sagerne ved bl.a. at indsamle den nødvendige information. Ankenævnet, der består af forbrugerrepræsentanter og håndværksmestre samt en formand, træffer herefter afgørelse i sagerne.

Dine primære opgaver vil være

  • Telefonrådgivning af forbrugere og virksomheder
  • Sagsbehandling

Hvem er du?
Du er juridisk sekretær eller kontorassistent. Du har en udviklet logisk sans og evnen til hurtigt at kunne overskue en sag, uden at miste overblikket og detaljen. Du er desuden velbevandret i Office-pakken. Uanset din uddannelse og erfaring, vil du blive oplært.

Vi tilbyder
Et velfungerende team, hvor vi har det godt med hinanden. En fleksibel arbejdsplads.

Et udfordrende og interessant job på 20 timer med start snarest muligt. Lønnen er efter aftale. Sekretariatet for Byggeriets Ankenævn har til huse hos DI Byggeri på Rådhuspladsen. Vi har en uformel tone på kontoret og tilbyder gode personaleforhold.

Oplysninger
Du er meget velkommen til at ringe og få flere oplysninger hos sekretariatschef Louise Larsen på telefon 7216 0199. Din motiverede ansøgning og CV uploades via ansøgningslinket senest den 21. august 2022.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

21-08-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V