DI

STUDENTERJOB: SKARP STUDENT TIL KOMMUNIKATION OG BRANDING AF BÆREDYGTIG FORRETNINGSUDVIKLING

Kom og bliv en del af den grønne rejse, når vi i fællesskab uddanner, vejleder og hjælper virksomheder til blive mere bæredygtige. For at dette kan lykkes, har vi brug for en stærk kommunikator, der kan formidle viden og kreativt content til virksomhederne qua blandt andet nyhedsbreve, website og sociale medier. Er det dig? Så læs videre!

Om os        
Mange af DI’s 18.000 medlemmer står i disse år midt i en bæredygtig omstilling. Uanset om det er nye EU-regler, kundekrav, medarbejder- eller investorforventninger, der driver behovet for at omstille sig, så står mange virksomheder på tærsklen til nye måder at drive forretning på. Den bæredygtige omstilling rummer både markante muligheder og store udfordringer for virksomheder – uanset branche.

I DI’s rådgivningsområde hjælper vi danske virksomheder med at udvikle sig indenfor disse områder med konstant fokus på at styrke deres konkurrenceevne. Vores medlemstilbud omfatter vejledning & individuel rådgivning, skræddersyede virksomhedsforløb, kurser & netværk, projekter og eksterne partnerskaber.

Derfor er Bæredygtig Forretningsudvikling vigtig. For hos os hjælper vi helt konkret medlemmerne med at indfri forretningsmuligheder og minimere risici i relation til bæredygtighed for at styrke konkurrenceevnen i virksomhederne. 

Om jobbet 
Vi søger en student, der har kommunikationsværktøjskassen i orden og kan arbejde hands-on med tekster, grafik, video, nyhedsmail- og indhold til web og sociale medier, herunder især LinkedIn. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at eksekvere kampagner på SoMe samt følge op på den data, der opsamles.

Du kommer til at samarbejde med erfarne konsulenter, og du får mulighed for at arbejde med hele processen fra kreativ idégenerering til produktion og eksekvering.

Dine primære opgaver består i:

  • Produktion af content som tekst og video til web, nyhedsmail og sociale medier herunder grafisk content (det er en fordel, hvis du har erfaring med Canva eller Adobe)
  • Opsætning og vedligeholdelse af web og nyhedsbreve
  • Eksekvering af kampagner på SoMe (Primært LinkedIn)
  • Generel support af ad hoc opgaver fra konsulenter

Om dig
Du skal synes, at det er spændende at arbejde med et stærkt corporate brand. Derudover skal du have øje på detaljerne og tænke modtagerorienteret i din kommunikation.

Du har måske erfaring fra et lignende job og elsker at arbejde med forskellige kommunikationsopgaver. Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og tager selv initiativ til at sætte ting i gang. Du er stærk i skriftlig dansk, så du kan skrive tekster og finde de gode overskrifter.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en skarp pen
  • Tænker formidling og målgrupper ind i planlægning af en kommunikationsindsats
  • Er vild med at opdatere og få brugere på digitale medier
  • Har mod på at drive SoMe kampagner

Du er under uddannelse enten i starten af din kandidat eller slut bachelor. Måske læser du på enten CBS, KEA, KU eller lignende.

Derfor skal du arbejde i DI
Som student i DI bliver du en del af et netværk for studentermedhjælpere og praktikanter, og der er løbende faglige og sociale arrangementer. Derudover bliver du en del af et større team, hvor energien er høj, og der altid er plads til en lille fredagsskål eller to.

Da tempoet i DI oftest er højt, vil du også få mulighed for at udvikle dig og være i tæt sparring med vores konsulenter i teamet, hvorfor der også er mulighed for øget ansvar løbende. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marie Thorsø Kousgaard matk@di.dk eller tlf. 2830 7006.

Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket senest den 5. august. Vi indkalder løbende til samtale.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse:

H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V