DI

Studenterjob i DI – research, analyse og formidling

Vil du arbejde i et dynamisk, engageret og humørfyldt team, hvor medlemsrelationer er omdrejningspunktet for alle de opgaver, vi løser? Så læs videre nedenfor, og se om du er vores nye studentermedhjælper.  

Om os
Vi er et nyetableret team på to medarbejdere, der er del af afdelingen Strategisk medlemskontakt med tætte samarbejdspartnere i andre afdelinger i DI. Til daglig samarbejder vi med kolleger på tværs af branchefællesskaber, foreninger og andre kolleger i DI for at sikre, at vores medlemmer får det optimale ud af deres medlemskab i forhold til relevante DI ydelser, aktiviteter og udvalg.      

Jobbet  
Dine opgaver vil primært bestå i følgende:

  • Researchopgaver med fokus på at undersøge og indsamle data i Excel om vores medlemmer.
  • Bearbejde og formidle data på tværs af organisationen i PowerPoint.
  • Supportere teamet på diverse ad hoc opgaver f.eks. redigere videoer, planlægge interne møder, servicere medlemsrelaterede opgaver på tværs af huset mv. 

Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksaminer.

Som studentermedhjælper i DI får du også:

  • Et fagligt netværk på tværs af huset både med konsulenter, chefkonsulenter og teamledere.
  • Et stærkt fællesskab med over 100 andre studerende i DI, der sidder i forskellige afdelinger og løser en bred vifte af opgaver.
  • Et studenternetværk, hvor der arrangeres sociale og faglige events.

Om dig
Din uddannelsesbaggrund kan være bred. Du læser måske en bachelor inden for samfundsvidenskab, IT, Business Administration eller en anden lignende uddannelse, hvor du er vant til at undersøge, indsamle og bearbejde forskellige typer af data og informationer. Du er stærk i Excel og kan navigere i forskellige typer af systemer.   

Da vi er et lille team er det vigtigt, at du er proaktiv, nysgerrig og har flair for at både igangsætte og afslutte opgaver. Da vi arbejder tværgående i DI er det vigtigt, at du er udadvendt og serviceminded.     

Det er en fordel, hvis du har minimum 1 års erfaring som studentermedhjælper fra et nuværende eller tidligere job.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte teamleder Lise Andersen enten på mobilnummer 4022 7903 eller på e-mail llan@di.dk Du sender din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via ansøgningslinket senest 10. juni. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24-25.    

Tiltrædelse 1. juli eller efter aftale.  

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

10-06-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: