DI

Studenterjob – Interesserer du dig for international business og Tyskland?

Har du lyst til at være en del af et energisk og ambitiøst team, som brænder for at hjælpe danske virksomheder på det tyske marked? Så leder vi nu efter en international minded og initiativrig studentermedarbejder, som har lyst til at prøve kræfter med en spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og udfordrende arbejdsopgaver.

DI Tyskland
DI Tyskland fornemste opgave er, at understøtte og rådgive DI’s medlemsvirksomheder i forbindelse med deres aktiviteter på det tyske marked. I tæt dialog med virksomhederne yder vi rådgivning, laver analyser, afholder webinarer og alt muligt derimellem. Meget af vores arbejde foregår i samspil med gode kolleger og eksterne samarbejdspartnere i Danmark og Tyskland. Vores mål er, at DI’s medlemsvirksomheder besidder de rette kompetencer til at indtræde, udvide eller etablere deres forretning i Tyskland, der traditionelt også er Danmarks største handelspartner. De skal være bedst muligt klædt på i EU’s største land, hvor konkurrencen også er stærkere.

Om jobbet
Du kommer til at arbejde med data, udarbejde markedsanalyser, lave delegationsprogrammer og bistå konsulenterne i rådgivningsopgaverne til virksomhederne. Du kommer også til at lave indhold til vores kommunikationsplatforme, herunder DI Tysklands hjemmeside og LinkedIn-profil.  Derudover, er du med til at koordinere og støtte op om aktiviteter og arrangementer som vi holder rundt omkring i Danmark og Tyskland (både fysisk og online) samt skrive og opdatere diverse invitationer, rapporter og vejledninger.

Opgaverne vil ofte foregå i samarbejde med gode kollegaer i DI Tyskland og resten af huset, samt samarbejdspartnere fra både Danmark og Tyskland. Vores samarbejdspartnere er medlemsvirksomheder, offentlige organisationer og myndigheder. Derudover vil der være en god blanding af ad-hoc opgaver, som skal gribes af dig.

DI er en dynamisk arbejdsplads, og du bliver som studentermedarbejder en del af et fællesskab med over 100 andre studerende, der arbejder med forskellige aspekter af DI’s mange opgaver som arbejdsgiver og erhvervsorganisation. DI har desuden et studenternetværk, hvor der arrangeres sociale og faglige events.

Arbejdstiden er som udgangspunkt omkring 15 timer om ugen med god mulighed for fleksibilitet, herunder læsefri til eksamener. Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde både selvstændigt og i tæt samarbejde med konsulenter fra afdelingen:

  • God studierelevant erhvervserfaring
  • Spændende og varierede arbejdsopgaver
  • Ansvar for selvstændige opgaver
  • Et godt studenternetværk med både sociale og faglige arrangementer.

Om dig
Vi forventer at du:

  • Er initiativrig, selvstændig, arbejdsom, struktureret og kan holde mange bolde i luften.
  • Besidder stærke kommunikationskundskaber på skrift og/eller i tale på dansk og meget gerne på tysk
  • Interesserer dig for virksomheders internationaliseringsprocesser.
  • Er i gang med en videregående uddannelse inden for International eller European Business el. lign. og er i slutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte direktør Robert Perz på telefon nr. 42 52 90 00. Du sender din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via ansøgningslinket senest d. 30. maj 2022.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler vil foregå løbende.

Vi sidder i et moderne og inspirerende kontormiljø i Industriens Hus centralt placeret ved Rådhuspladsen i København. Du bliver en del af DI’s netværk på 100 studenter, som arrangerer forskellige aktiviteter.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-05-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: