DI

Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation søger økonomielev

Har du flair for tal og økonomi? Som økonomielev i DI er du med til at sikre solid økonomisk styring og opfølgning på resultaterne. 

Du får en grundig introduktion i at arbejde med økonomi i praksis. Vi udfordrer dig med opgaver indenfor debitor-, kreditor- og finansbogholderi, afstemninger, moms, afgifter, regnskabsaflæggelse og budgettering. Med andre ord alle discipliner indenfor klassisk økonomistyring. 

I løbet af elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevansvarlig i DI, som følger dig hele vejen gennem uddannelsen og giver dig feedback og vil gøre alt for, at du får en god fagprøve. Som færdiguddannet kontorelev med speciale i økonomi hos DI ruster vi dig til en karriere inden for regnskab og økonomi.

Vi tilbyder

 • En kontoruddannelse med økonomi som speciale.
 • Et 2-årigt forløb i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med start 1. september.
 • Elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
 • Et engageret og kompetent team af elevansvarlige.
 • En uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring.
 • Mulighed for at deltage på kurser i bl.a. Office-pakken.

Christian, som er tidligere økonomielev i Økonomi og Finans i DI, fortæller: ” Igennem min elevtid er jeg lært op i alt fra inkassosager og rejseafregninger til moms og bogføring af regninger. Det er en super arbejdsplads, der åbner døre til mange økonomijobs efter endt elevtid”.

Vi forventer, at du

 • Er ansvarsfuld, moden og selvstændig.
 • Er ambitiøs, omhyggelig og tager medansvar for egen læring.
 • Er nysgerrig og interesserer dig for organisationen.
 • Er sikker og velformuleret i dansk – både skriftligt og mundtligt.
 • Har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.

Kender du DI? Nej – men det gør alle de store virksomheder. Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkedsuddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med branchen og konferencer om aktuelle emner.

Ansøgning Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest den 29. maj. Fortæl, hvorfor du har lyst til at være økonomielev, og hvad din erfaring er.

Du kan læse mere om kontoruddannelsen med speciale i økonomi her.

Såfremt du ikke modtager en kvittering, når du har søgt stillingen via ansøgningsknappen, skal du kontakte os på job@di.dk.

Del på:

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

29-05-2022

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: