DI

Studenterjob i DI Fødevarer – analyse, tal og formidling

Har du lyst til at arbejde med talanalyse, research og formidling af data? Så er jobbet som studentermedarbejder i DI Fødevarer måske noget for dig!

DI Fødevarer er et branchefællesskab i DI med over 260 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globalt orienterede fødevarevirksomheder. 

Om jobbet
Opgaverne i jobbet omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse af analyser, herunder økonomiske analyser og analyse af spørgeskemadata. Du skal være superbruger af Excel og kan bruge hele office-pakkens virkemidler blandt andet til grafisk fremstilling af budskaber. Du kan formulere det gode spørgsmål til en forbrugerundersøgelse, og du kan finde den gode historie bag tallene! Du skal kunne finde rundt i Statistikbanken hos Danmarks Statistik og være fortrolig med andre relevante statistikdatabaser.
  • Kommunikation – skrive artikler til hjemmeside, nyhedsbreve og andre medier.
  • Researchopgaver.
  • Lave præsentationer – du skal både producere indhold og få det til at se godt ud! Du er selvfølgelig superbruger af PowerPoint.

Alle arbejdsopgaver udføres i tæt samarbejde med en eller flere af konsulenterne i DI Fødevarer og koordineres mellem studentermedhjælperne. Arbejdstiden bliver i gennemsnit 15 timer om ugen og fastlægges, så der tages hensyn til undervisning og eksaminer.

Om dig
Vi forventer, at du er i gang med eller skal til at starte på kandidatdelen af en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende.  Du skal have flair for analyse og formidling. Har du kendskab til fødevareområdet og arbejdet med udvikling, analyse og formidling af spørgeundersøgelser er det en fordel, men det er ikke et krav.

Det er vigtigt, at du er engageret, at du tænder på udfordringer og vil være med til at skabe værdi for medlemmerne. Vi forventer, at du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Kan du beskrive dig selv som selvstændigt arbejdende og serviceminded, og har du gå-på-mod og godt humør, passer du til vores team. 

Om os
I DI Fødevarer får du 11 engagerede kolleger, der vejleder vores medlemmer og sætter den fødevarepolitiske dagsorden i Danmark. 

Vi løser opgaver i tæt samspil med medlemsvirksomhederne og vores kolleger i hele DI. Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation med arbejdssted i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglig kompetence og stor entusiasme. Omgangstonen er god og humoristisk med vægt på et godt kollegialt fællesskab.

Er du interesseret?
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, kan du kontakte konsulent Peter Bernt Jensen på 2128 6995.

Send ansøgning og CV via ansøgningslinket senest tirsdag den 17. august 2021. Tiltrædelse snarest muligt.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

17-08-2021

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: