DI

Skarp kommunikationskonsulent til DI Life Science

Vil du være med til at kæmpe for et sundere Danmark, i en sundere verden? Og kan du formidle sundhedsindustriens samfundsmæssige værdi til hr. og fru Danmark? Så har vi det perfekte job til dig. Jobbet er i udgangspunktet et barselsvikariat på 12 måneder.

DI Life Science er et branchesamarbejde for medlemsvirksomheder i DI, der udvikler, producerer og distribuerer medicin, bioteknologiske løsninger, medicinsk udstyr, velfærdsteknologi, sundheds-it og rådgivning indenfor sundhedsområdet.

Vi kæmper for at gøre Danmark til en life science nation i verdensklasse, hvor virksomheder har de bedste vilkår for at forske og udvikle bedre sundhedsløsninger, der er med til at sikre flere sunde leveår for danskerne og resten af verden. Det gør vi i tæt samarbejde med vores medlemmer.

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for vores kommunikation og vores sundhedspolitiske events. Du vil bl.a. få ansvar for at drive og udvikle vores nyhedsbreve, medlemskommunikation og opdyrke de gode pressehistorier i samarbejde med vores presseafdeling. Du får også mulighed for at styrke dine politiske kompetencer, når du skal skære politiske udspil ind til benet i one-pagers og udvikle events for vores medlemmer, politiske beslutningstagere og samarbejdspartnere. Du får desuden ansvar for at udvikle vores kommunikation på sociale medier.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Om dig
Du er udadvendt, serviceminded, selvkørende og iderig. Du brænder for kommunikation og elsker at formidle komplekse emner til almindelige mennesker. Du behøver ikke at være ekspert på sundhedsområdet, men du skal være nysgerrig og interesseret i at blive fortrolig med problemstillinger på sundhedsområdet - i samarbejde med kolleger i DI.

Om os
Vi er fire ansatte, der brænder for vores arbejde, som kan lide at have det sjovt og kæmpe for medlemmerne.

Praktisk
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Peder Søgaard-Pedersen, chef for DI Life Science på mail PESO@di.dk eller sms: 21286755. Peder holder ferie 10.-26. juli og den 2.-6. august.   

Send din motiverede ansøgning CV m.m. via ansøgningsknappen senest den 9. august 2021. Samtaler finder sted umiddelbart efter fristens udløb.
Tiltrædelse snarest muligt.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

09-08-2021

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: