DI

Stud.jur. eller stud.merc.jur til juridisk rådgivning af DI’s byggerivirksomheder

Om os
Vil du have et fagligt udfordrende og personligt udviklende studenterjob? Er du interesseret i juridisk rådgivning inden for arbejds- og ansættelsesret?

Personalejura DI Dansk Byggeri varetager de overenskomst- og ansættelsesmæssige forhold for bygge- og anlægsbranchen i DI.

Om jobbet
Du skal yde juridisk rådgivning om arbejds- og ansættelsesretlige spørgsmål direkte til vores medlemsvirksomheder. Rådgivningen foregår primært telefonisk, men der kan også forekomme rådgivning pr. mail.

Du indgår i vores telefonvagtordning bestående af studentermedarbejdere samt faglige og juridiske konsulenter.

Jobbet er et særdeles udviklende og fagrelevant supplement til studiet. En attraktiv og unik mulighed for at tilegne sig juridiske færdigheder og rutine i rådgiverrollen.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Arbejdstid
Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt fordelt på to dage om ugen. Arbejdstiden planlægges som udgangspunkt af medarbejderne selv og placeres fleksibelt under hensyntagen til studie, eksamensperioder og ferie.

Om dig

Du er stud.jur eller stud.merc.jur og gerne 2-3 år henne i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel, men ikke en betingelse.

Du arbejder selvstændigt, er ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner. Og du trives godt i den udadvendte rolle som rådgiver.

Om os

Du ansættes i et team med imødekommende og kompetente kolleger. Teamet består af både konsulenter med faglig baggrund som håndværker, konsulenter med en juridisk baggrund, studentermedarbejdere og administrativt personale. Omgangstonen er god og uformel med vægt på et godt kollegialt fællesskab.

Og du bliver en af DI’s mere en 100 studentermedarbejdere fra forskellige studieretninger.

Interesseret?
Du sender din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via ansøgningsknappen senest onsdag den 18. august 2021. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte advokat Lene Rosager Jægerslund på telefon 72160163.

Tiltrædelse snarest muligt.

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: