DI

Administrativ medarbejder til Medlemssupport

Medlemssupport i DI søger en erfaren kollega med et skarpt korrekturblik og udpræget strukturgen. Vi søger en, der trives med forskelligartede administrative opgaver og samtidig er serviceminded, udadvendt, positiv og ser muligheder frem for begrænsninger.

Du vil varetage den administrative supportfunktion for branchefællesskabet DI Digital og foreningen Dansk Automationsselskab (DAU). Udover support til førnævnte vil du blive en del af et supportteam på 17 fagligt dygtige og engagerede kolleger, som binder DI’s medlemsområde sammen på tværs.

Om stillingen
Som sekretær i Medlemssupport kommer din hverdag til at bestå af de administrative opgaver, der er forbundet med supporteringen af et branchefællesskab og medlemsforening. Dvs. kontakt med bestyrelse og medlemmer samt korrektur og udsendelse materiale hertil, al praktik omkring korrekt oprettelse af sager, modtagergrupper mv. i DI’s systemer og hjemmesideredigering. Derudover tilrettelæggelse af interne og eksterne møder og diverse events – f.eks. medlemsarrangementer, webinarer og årsdage. Det vil også være dig, der jonglerer de vanskeligste kalenderøvelser og får de mange forskellige aktiviteter til at lykkes.

Udover opgaverne, der er knyttet specifikt til stillingen, er der også en række opgaver, som går på tværs i Medlemssupport. Det kan være:

 • Varetagelse af ad hoc opgaver, herunder korrekturlæsning og anden hjælp til områdets underdirektører, enhedskonsulenter samt bistå kolleger i support-teamet ved travlhed
 • Bidrage til, at teamets opgaver løses effektivt og til stor tilfredshed
 • Professionel anvendelse af DI-systemer i løsningen af konkrete opgaver.

Vores teambaserede struktur betyder, at vi arbejder tæt sammen for at løse enhedens opgaver. Du får derfor både fagligt og socialt masser af sparring og hjælp fra dine kolleger. Og de forventer det samme af dig. Vores omgangstone er humoristisk og uformel i en hverdag, hvor tempoet til tider er høj og præget af mange varierende opgaver.


Om dig
Det er vigtigt, at du trives med at have det forkromede overblik og styr på detaljerne – og at du har øje for, at denne kompetence er en uundværlig og værdifuld brik i at lykkes sammen som et team. Samtidig er du udadvendt, serviceminded og har altid mennesket i fokus. Du forstår, at en god stemning i teamet er afgørende for det gode samarbejde.

Din baggrund kan være mange – vi har din faglighed og personlighed i fokus. Dog har du som minimum en kontoruddannelse samt relevant erhvervserfaring.

Vi forventer desuden, at du har følgende kvalifikationer:

 • Du er generelt stærk i digitale systemer
 • Du er struktureret, omstillingsparat og kan multitaske
 • Dit personlige drive kan mærkes
 • Du besidder gode kommunikative evner
 • Du er udadvendt og har et godt øje for medlemskontakt og -pleje
 • Gode engelskkundskaber – både i skrift og tale
 • Du er serviceminded og proaktiv
 • Du er indstillet på, at alle opgaver kan variere og byder ind, hvor der skabes værdi

Om os
Medlemssupport er et af DI’s otte administrative fællesskaber. Vi er 17 dedikerede kolleger, der alle indgår som bindeled i Medlemsområdets, hvor vi blandt andet servicerer ni branchefællesskaber, en række medlemsrettede enheder og over 100 foreninger og sektioner. Blandt foreningerne er nogle af de største Fremstillingsindustrien, Industriens Arbejdsgivere i Danmark og Murersektionen og nogle af de mindre som eksempelvis Mineraluldindustriens Brancheråd og Danmarks Farve- og Limindustri – se mere her.

 

Er du interesseret?
Send gerne din ansøgning i dag.

Tiltrædelse 1. oktober eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er onsdag den 4. august 2021. Send din ansøgning via ansøgningsknappen. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Michelle Puck Nielsen, mpu@di.dk.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: