DI

Konsulent til forsvars- og sikkerhedsbranchen

Har du indsigt i forsvars- og sikkerhedspolitik, politisk interessevaretagelse, og er du god til mennesker? Kan du skabe struktur og overblik i en kompliceret, højteknologisk og dynamisk branche? Så er du måske den rigtige person, vi leder efter, som vil bidrage til at skabe vækst, arbejdspladser og eksport i  forsvars-, rum, og sikkerhedsindustrien.

DI Forsvar og Sikkerhed er Danmarks brancheforening for forsvars, rum- og sikkerhedsindustrien – og en del af DI. Foreningen har udarbejdet en ny strategi, som skal føres ud i livet. Hovedessensen er, at branchen spiller en central rolle i varetagelse af danske sikkerhedsinteresser. Med en ambition om at fordoble omsætning, arbejdspladser og eksport skal vi understøtte branchens interesser, engagere os aktivt i forhold til nationale og internationale myndigheder samt arbejde målrettet med internationale leverandører.

Branchen er i vækst og oplever en bred interesse for danske kompetencer, viden og teknologier. Det skal der bygges videre på. Bestyrelsen for DI Forsvar og Sikkerhed har et ønske om tættere dialog og sammenhængskraft med det politiske niveau, og at foreningen opleves som en naturlig sparringspartner. Derfor har vi brug for endnu en dygtig og entusiastisk kollega.  

Om jobbet
Vi er et ganske lille team i en stor og dynamisk organisation i DI, som arbejder målrettet for at styrke og synliggøre services til vores medlemmer. Opgaverne i jobbet varierer meget i størrelse og karakter. Det kan være større strategiske indsatser, som udvikling af politik på forsvarsindustriområdet, eksportfremstød og medlemsarrangementer. Det kan også være rådgivning til medlemmer om rammevilkår, analyse af branchevilkår og ikke mindst lavpraktiske opgaver i forbindelse med planlægning og gennemførelse af aktiviteter for vores medlemmer.

Du kan forvente en del rejseaktivitet både i Danmark og i udlandet, fx møder i EU og NATO, eksportfremstød, konferencer, netværksmøder og virksomhedsbesøg.

Vi bor i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Om dig
Den ideelle kandidat har en samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund og et par års erfaring fra en brancheorganisation eller fra politisk interessevaretagelse – gerne i det private erhvervsliv.

Vi har brug for en selvkørende holdspiller, der er innovativ og kan bidrage til udvikling af fx medlemsaktiviteter og politikudvikling.

Du skal være skarp til hurtigt at sætte dig ind i nye ting og kunne omstille dig fra analytiske opgaver fx dykke ned i brancheinfo og -tal til formidlingsopgaver af skriftlig karakter, hvor du skal kunne skrive om komplicerede områder på en kort og forståelig måde og med et indhold, som kan fungere i den virkelige verden. Og det er både på dansk og engelsk.

Vi forventer også, at du er udadvendt og god til at etablere relationer på mange niveauer og forstår, hvad det vil sige at have et servicegen.

Til gengæld tilbyder vi en fantastisk udviklende arbejdsplads, hvor der i samspil med resten af DI leveres synlige resultater hver dag i et team, hvor der er højt til loftet og en god fælles ånd og i et hus, som emmer af dynamik, handlekraft og ekstremt højt fagligt niveau.

For at komme i betragtning til jobbet, skal du kunne sikkerhedsgodkendes.

Interesseret?
Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør for DI Forsvar og Sikkerhed, Joachim Finkielman på mobil/SMS 61871540.

Du sender din motiverede ansøgning, CV m.m. via ansøgningsknappen senest 9. august. Vi gennemfører samtaler i august. 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

09-08-2021

Hjemmeside:

http://www.di.dk

Kontoradresse: