Studenterjob i DI’s enhed for international markedsudvikling

Er du god til at skrive fangende nyheder og invitationer – både på dansk og engelsk? Har du interesse for virksomheder, eksport og international forretningsudvikling? Hvis ja, så er du måske en af vores nye studenter.

DI’s enhed Markedsudvikling(MUV) arrangerer og gennemfører eksportfremstød, messer og markedsbesøg for danske virksomheder rundt om i verden. Vi planlægger erhvervskonferencer, seminarer og netværksmøder om muligheder og udfordringer på eksportmarkeder for DI’s medlemsvirksomheder. Målet er at bidrage til virksomhedernes internationale markedsudvikling og hjælpe dem til at skabe vækst gennem eksport.

Som student i MUV får du opgaver med at hjælpe afdelingens konsulenter med medlemskontakt, markedsføring og analyse af vores mangeartede internationale aktiviteter. Desuden får du opgaver med opdatering af hjemmeside, udsendelse af nyhedsmails samt registreringer i DI’s medlemssystemer. Du får ansvar for DI’s LinkedIn side for internationale aktiviteter i tæt samarbejde med redaktøren og det øvrige team af studenter.

Du får en indføring i opgaverne af enhedens erfarne konsulenter, og den studenteransvarlige konsulent sørger for at prioritere og tilrettelægge dine opgaver også i forhold til eksamensperioder.   

Stillingen er normeret til 15 timer ugentligt.

Du kommer til at arbejde med at:

 • udarbejde invitationer og andet markedsførings- og præsentationsmateriale på engelsk
 • opdatere hjemmeside, webplatforme og LinkedIn
 • skrive nyhedshistorier til web på dansk og engelsk
 • sælge og rekruttere til DI’s internationale aktiviteter og i den forbindelse være frisk på at gribe telefonen efter behov
 • udføre medlemsundersøgelser om internationale aktiviteter
 • udarbejde markeds- og brancheanalyser
 • bistå i planlægningen af eksportfremstød, messer og andre aktiviteter
 • registrere medlemmer og aktiviteter i DI’s it-systemer.

Vi forventer, at du:

 • studerer en international retning af statskundskab – cand.merc., kommunikation, marketing eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse
 • er i slutningen af din bachelor, måske i starten af din kandidat
 • er god til skrive og vinkle nyhedshistorier – både på dansk og engelsk
 • er udadvendt, fleksibel og god til at samarbejde – MUV har i alt tre studenter og de skal sammen dele opgaver og ugedage imellem sig
 • har en stærk analytisk sans
 • er en erfaren it-bruger (Microsoft Word, Excel, Power Point)
 • trives med både rutineprægede og varierende opgaver og kan bevare overblikket i travle tider
 • har mulighed for at arbejde på tidspunkter der ligger udenfor normal arbejdstid ved særlige lejligheder.

Er du interesseret?
Send din ansøgning vedlagt CV og karakterudskrift via ansøgningslinket snarest muligt og senest den 23. januar 2020. Arbejdsstedet er hos DI i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Ejvind Vøgg på 3377 4715 eller ejv@di.dk.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
23-01-2020
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning