Studentermedhjælper til barselsvikariat til Lærlingeindsatsen i DI

Er du velbevandret på de sociale medier, har blik for detaljen, og kan du selv tænke dig frem til den næste opgave for at nå målet?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Lærlingeindsatsen? Vi søger en skarp studentermedhjælper til et barselvikariat (med mulighed for forlængelse), der kan hjælpe os med at holde styr på detaljerne, drive og producere indhold til vores profiler på sociale medier og hjælpe til med administrative opgaver.

Om Lærlingeindsatsen

Lærlingeindsatsen er et samarbejde mellem Dansk Industri og foreningerne Fremstillingsindustrien og Industriens Arbejdsgivere i København. Vores opgave er at understøtte vores medlemsvirksomheder med at tiltrække og rekruttere lærlinge indenfor industrien, så de har nok faglærte i fremtiden. Vi har særlig fokus på følgende fire uddannelser; smede, industriteknikere, automatikteknikere og værktøjsmagere.

Vi er et team på i alt fire, der består af to konsulenter og to studentermedhjælpere, hvoraf den ene af vores studentermedhjælpere går på barsel i slutningen af februar 2020 frem til 31. oktober 2020. Vi er en del af en større afdeling i Dansk Industri på cirka 40 medarbejdere, der primært beskæftiger sig med ledelse og kompetenceudvikling til vores medlemmer.

Som studentermedhjælper vil du få ansvaret for forskellige typer af administrative opgaver og for at drive kommunikationen på de sociale medier samt at udarbejde små historier om de mange spændende lærlingeinitiativer, der finder sted ude i vores medlemsvirksomheder. 

Dine vigtigste opgaver 

  • Læse korrektur på diverse sager.
  • Drive, vedligeholde og producere indhold til sociale medier.
  • Registrere i CRM-systemer og vedligeholde diverse databaser.
  • Rette og tilpasse diverse præsentationer, også grafisk.

Hvem er du?

Du er studerende på en videregående uddannelse og har min. 2 år tilbage af din uddannelse. Du har styr på grammatik og er god til at læse korrektur. Dertil skal du have erfaring med at oprette og vedligeholde sider på diverse sociale medier og skabe indhold hertil.

Som person er du kendetegnet ved at være selvkørende, og du er ikke bange for at tage det næste skridt selv. Du har et godt overblik, er struktureret og detaljeorienteret. Du kan navigere i et miljø med vide rammer og meget forskellige opgaver. Vigtigst af alt, så bringer du dig selv med ind i jobbet med en uformel og energisk tilgang.

Det er en fordel, hvis du også har erfaring med billedredigeringsprogrammer, men dette er ikke et krav.

Vi glæder os til modtage din ansøgning

Vil du høre mere om barselvikariatet, er du velkommen til at kontakte Lise Andersen på tlf. 3377 4543 eller på mail llan@di.dk. Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket senest den 21. januar 2020.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
21-01-2020
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning