Ny mærkningsordning søger super sekretær

Dansk industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk, er gået sammen om at etablere en mærkningsordning for digital ansvarlighed. Der er oprettet et team bestående af en direktør, som skal drive strategien for implementering af mærket. En konsulent, som skal vejlede og rådgive virksomhederne i ordningen. To kontrollører, der får til opgave at sikre, at virksomhederne overholder de fastsatte kriterier for mærkningsordningen. En kommunikationsmedarbejder, og en studentermedhjælper.   

De skal bruge din hjælp. Du får energi af at sætte andre i et godt lys, og kender alle de små tricks som gør andres hverdag nemmere. Når du skal beskrive dig selv, så siger du ”detaljeorienteret” og glad for at hjælpe andre og når andre skal beskrive dig så siger de at, du har orden i penalhuset og er en super god kollega.

Om jobbet
Du bliver en del af et team på i alt  7 personer og dine opgaver vil være en god blanding af:

  • Alle former for administrativ og organiseret støtte til direktør og kollegaer.
  • Mødedeltagelse og mødeforberedelse, herunder dagsorden og referat.
  • Generelle administrative opgaver som sagsoprettelse, dokumenthåndtering, kalenderstyring og mødebooking.
  • Support i relation til koordinering af tilsyn med mærkningsordningen.
  • Lettere regnskabsopgaver og afregning.

Vi søger
Optimalt har du en relevant uddannelses- og erhvervsmæssig erfaring fra en politisk styret organisation, men du kan også have trådt din egen vej. Du har gode it-kvalifikationer, og nemt ved at sætte dig ind i nye it-systemer. Du skal kunne tilrettelægge og strukturere dine egne opgaver og arbejdsdag. Du er fleksibel og serviceminded og har flair for såvel tal som skriftlig præsentation. Herudover er du en god og social kollega.

Vi tilbyder
Masser af power-points som skal laves, kalender, der skal koordineres, og ad hoc opgaver som skal organiseres – kort sagt, så tilbyder vi muligheden for at føle sig uundværlig. Idet sekretariatet er helt nystartet, vil der være gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Herudover vil din arbejdsplads være i Industriens hus i  hjertet af København.

Ansøgning
Send din ansøgning, cv og andre relevante papirer online via ansøgningslinket senest den 19. december kl. 12:00. For yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte chefkonsulent i DI Digital Morten Rosted Vang på morv@di.dk eller 3377 4707, fagchef for IT og digitalisering i Dansk Erhverv Janus Sandsgaard på jsa@danskerhverv.dk eller 3374 6239 eller politisk chefkonsulent i SMVdanmark Alexander Nepper på nepper@SMVdanmark.dk eller 3393 2000.

Der afholdes første samtaler den 6. og 7. januar og anden samtaler den 13. januar.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

---
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
19-12-2019
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning