Analysestærk konsulent til offentlig-privat samspil

DI søger en erhvervspolitisk konsulent til indsatsen for at styrke det offentlig-private samspil. Du vil blive  en del af DI’s politiske enhed for offentlig-privat samspil.
 
Vi har fokus på, hvordan danske virksomheder kan bidrage til at udvikle det danske velfærdssamfund. Vi arbejder for at fremme konkurrenceudsættelse af offentlige opgaver, styrke det frie valg og forbedre rammerne for offentlig-privat samspil.
 
Om jobbet
Til dette arbejde søger vi en dygtig konsulent, der kan understøtte vores politiske indsats med gode analyser og nytænkende politik-oplæg. Du vil i tæt samspil med de øvrige konsulenter i DI arbejde med:
  • Analyser og politiske udspil om konkurrenceudsættelse og offentlige indkøb mv.
  • Deltage i betjeningen af DI’s udvalg for offentlig-privat samspil.
  • Indgå i DI’s løbende i dialog med medlemmer samt eksterne interessenter (fx ministerier, kommunale chefer og indkøbere).
  • Politikudvikling med deltagelse i flere task forces for FN’s verdensmål, optimering af den offentlige sektor og social dumping.
  • Bidrage til at styrke DI’s eksterne kommunikation på området gennem bl.a. cases, nyhedsbreve, debatindlæg  og en opsøgende presseindsats. 
Du får mulighed for at arbejde med aktuelle politiske og analytiske spørgsmål, der giver indsigt i arbejdsområder i en erhvervsorganisation. Vi er en tværgående enhed, der koordinerer indsatser for branchefællesskaber og politiske enheder i DI’s organisation.
Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.
 
Om dig
Vi forventer, at du har en relevant teoretisk uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol – og et par års erhvervserfaring.
 
Du har gode evner inden for databehandling og statistisk analyse, og du kan bearbejde datamateriale til relevante analyser, der skal bruges i politiske og pressemæssige sammenhænge. Derfor forventer vi, at du er selvstændig og grundig, og at det falder dig naturligt at kvalitetssikre data og analyser. Det er også vigtigt, at du kan formulere dig kort og klart i både skrift og tale. Dine bidrag skal bruges i politiske og pressemæssige sammenhænge. Og det er derfor vigtigt, at du har interesse og forståelse for erhvervspolitiske problemstillinger.
 
Du vil indgå i en afdeling, der er præget af en uhøjtidelig stemning, hvor en god humoristisk sans og lyst til at samarbejde på tværs værdsættes. Du skal have mod på og lyst til at arbejde tæt sammen med DI’s medlemsvirksomheder og bidrage til at fremme deres sag både i medierne og overfor det politiske system. Erfaring fra interesseorganisation, konsulentvirksomhed eller centraladministrationen vil være en fordel, men er ikke et krav.
 
Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte branchedirektør Jakob Scharff på 2112 9423.
 
Du sender din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket 31. marts.
Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
31-03-2019
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning