Erfaren produktivitetskonsulent til DI

Vil du styrke vores medlemsvirksomheders konkurrenceevne ved at øge deres produktivitet? Har du lyst til at arbejde med medlemsservices i form af kurser, netværk, projekter og konferencer indenfor lean og Industri 4.0? Så er denne stilling lige noget for dig.

DI’s afdeling for ledelsesudvikling og produktivitet er et stærkt vidensfællesskab, som hver dag arbejder fokuseret på at tilbyde relevant og vedkommende kompetenceudvikling.

Omdrejningspunktet for alle vores aktiviteter er de ledelsesmæssige udfordringer, der knytter sig til drift og udvikling af vore medlemsvirksomheder.

Vi arbejder på højt fagligt niveau med at formidle viden inden for produktivitet, lean, innovation, ledelsesudvikling og HR.

Vi udbyder kurser, driver netværk og afholder konferencer. Desuden gennemfører vi - typisk i samarbejde med flere medlemsvirksomheder - projekter med fokus på at udvikle både ny viden og nye metoder, der understøtter væksten og udviklingen i danske virksomheder.

Dine opgaver
Du er en erfaren, ledelsesmæssigt stærk produktivitetskonsulent, og dine opgaver vil omfatte:

  • Netværk: Du bliver ansvarlig for drift af flere netværk i produktivitetsområdet. Som netværksfacilitator er du ansvarlig både for afvikling af netværksmøderne og for at sikre en løbende fornyelse og udvikling af netværket.
  • Afsætning: Du er ansvarlig for virksomhedsbesøg og afsætning af DI’s ydelser indenfor produktivitet.
  • Nye medlemsservices: Du vil være ansvarlig for at udvikle og gennemføre nye medlemsservices i form af kurser og forløb indenfor automatisering og anvendelse af nye teknologier i produktion (Industri 4.0).
  • Projekter: Gennemførelse af projekter er også en aktivitet i produktivitetsområdet, og du vil blive koblet til et eller flere tværgående projekter. Erfaring med projektarbejde er derfor et plus.

Derudover er der en lang række mindre opgaver, både driftsmæssige og udviklingsmæssige, som skal løses med stor omstillingsparathed og positivt initiativ fra din side.

Som DI konsulent med mange virksomhedsbesøg og ansvarlig for netværk rundt omkring i landet må du påregne omkring 60 – 70 udedage. Afhængigt af hvor det foregår, kan det betyde, at du enten overnatter, skal tidligt afsted eller kommer sent hjem.

Om dig
Du har formentlig en baggrund som civilingeniør eller anden relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.

Det er et krav, at du har teoretisk og praktisk erfaring med lean og industri 4.0. Det er en fordel, at du har været leder i en produktionsfunktion og har indført lean i dit eget ansvarsområde. Det er også vigtigt, at du har kendskab til nye teknologier og har erfaring med anvendelse af dem i produktion, da vi oplever en stigende interesse for dette fra vores medlemsvirksomheder.

Det er et must, at du har erfaring med at sælge serviceydelser og har arbejdet med opsøgende salg.

Hvis du har en baggrund som managementkonsulent samt en teoretisk og praktisk viden om de klassiske ledelsesdiscipliner som forandringsledelse, vil det være et stort plus. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med at facilitere, da opgaven indebærer facilitering af flere netværk af høj kvalitet.

Vi har brug for, at du let kan skabe og vedligeholde medlemsrelationer - faglige såvel som sociale - og kan levere et budskab både skriftligt og mundtligt.

Vi leder efter en ny kollega, der er udadvendt, nysgerrig på vores medlemmer, team-orienteret og besidder drive og engagement.

Lidt om os
Vi er en afdeling med stor diversitet, engagement og fokus på høj faglighed. Vi værdsætter et godt grin og lægger vægt på, at alle trives i jobbet.

Som ansat i landets største og førende arbejdsgiver- og erhvervsorganisation får du adgang til at samarbejde og videndele med kollegaer inden for alle tænkelige aspekter af det at drive virksomhed både i Danmark og store dele af verden. Der er således gode muligheder for at opbygge et stærkt netværk og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Jobbet har base i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Hvis denne stilling fanger din opmærksomhed, og lyder som noget for dig, skal du sende en motiveret ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 25. marts 2019. 

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for ledelsesudvikling og produktivitet Kinga Szabo Christensen på telefon 2949 4699 eller fagleder for produktivitet Brian Bodal på telefon 2013 7090. 

 

Såfremt du ikke modtager en kvittering, når du har søgt stillingen via linket, skal du kontakte os på job@di.dk. Vi gør opmærsom på at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
25-03-2019
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning