Serviceminded controller til DI’s Økonomi og Finansenhed

Er du en udadvendt og hjælpsom kollega med en stærk regnskabsmæssig baggrund, der kan holde styr på økonomien hos vores mange medlemsforeninger i samarbejde med os?

Vil du være med til at varetage den økonomiske administration af DI’s medlemsforeninger?

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads og løse afvekslende opgaver i et tæt samarbejde med teamet?

Så har vi jobbet i DI’s område for Økonomi og Finans. Vi bor i Industrien Hus på Rådhuspladsen i København.

Om jobbet
Opgaverne er afvekslende og omfatter blandt andet controlling og ledelsesrapportering samt fremlæggelse og gennemgang af regnskaber for bestyrelser og generalforsamlinger. Du får gode muligheder for at være med til at præge den fremtidige udvikling i enheden, herunder at være med til at forbedre arbejdsprocesser og procedurer.

Du vil få både faglige og personlige udfordringer i arbejdet med at servicere de mange medlemsforeninger og imødekomme deres individuelle, regnskabsmæssige behov.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikle og understøtte ledelsesrapporteringer til DI’s medlemsforeninger.
  • Løbende dialog og opfølgning med medlemsforeningernes sekretariatsledere.
  • Udarbejde årsrapporter for DI's medlemsforeninger.
  • Deltage i den løbende udvikling af de faglige kompetencer i enheden.

Om dig
Du har flere års relevant praktisk erfaring kombineret med en relevant uddannelse som fx HD(R).

Du er superbruger i Excel, og er god til at formulere dig på dansk og engelsk, ligesom du evner at bevare et godt overblik uden at gå på kompromis med detaljen.

Det er vigtigt, at du trives i en udadvendt og servicerende rolle og samtidig er en god holdspiller, der trives i samarbejde med kollegaer, og har let ved skabe nye relationer på tværs af organisationen.

Om os
Vi er 23 kollegaer i Økonomi og Finans, med kompetencer inden for alle områder af en økonomifunktion. Vi arbejder for at servicere vores 11.000 medlemsvirksomheder, de mange medlemsforeninger og vores øvrige 550 kollegaer.

Vores afdeling samarbejder dagligt med engagerede og dygtige kollegaer på tværs i hele DI i en travl, engageret og humoristisk atmosfære. Vi har naturligvis fokus på din personlige udvikling, men også på udvikling og forbedring af vores arbejdsgange og processer, så vi hele tiden kan følge med udviklingen både i og uden for DI. 

Vi ser frem til at høre fra dig
Send din ansøgning og CV online via ansøgningslinket senest søndag d. 3. februar 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 7 og 8.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte underdirektør i Økonomi og Finans, Peter Willum Jensen på tlf.: 3377 3126 eller seniorchefkonsulent Sonja Ernstsen på tlf.: 3377 3139.

Såfremt du ikke modtager en kvitteringsmail, når du har sendt din ansøgning via linket, beder vi dig kontakte os på job@di.dk. Bemærk dog, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
03-02-2019
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning