Jurister, der kan forhandle og rådgive

Vi har travlt i DI med at hjælpe vores mange medlemsvirksomheder med personalejuridisk sparring, rådgivning og forhandling, og derfor opnormerer vi nu med nye job til dygtige jurister.

Om jobbet   
Ligger dit faglige engagement og store interesse som jurist inden for arbejdsretlige og personalejuridiske emner? Så er muligheden der nu for at komme med på holdet af 70 engagerede og dygtige kollegaer, primært advokater og jurister, der målrettet og dedikeret arbejder for at yde den bedste rådgivning og støtte til vores mange medlemsvirksomheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

  • rådgive DI’s medlemsvirksomheder i ansættelsesretlige spørgsmål
  • forhandle fagretlige sager over for lønmodtagerorganisationer og eksterne advokater.

I din opgaveportefølje vil blandt andet indgå rollen som key account rådgiver for en række udvalgte, større medlemsvirksomheder.

Herudover vil der – alt efter din erfaring, interesser og kompetencer - være mulighed for at

  • være med til at forberede og forhandle overenskomster på en række af de toneangivende områder på det private arbejdsmarked
  • udarbejde kommentarer til lovgivning og overenskomster
  • udarbejde juridiske analyser og personalejuridiske værktøjer til virksomhederne
  • undervise om aktuelle ansættelsesretlige emner
  • udvikle videnbank inden for udvalgte emner samt
  • bidrage med nyheder om domme og regler.

Om dig
Du har erhvervserfaring som rådgiver og forhandler, og kommer du fra et lignende job, er du mere end velkommen. Du skal først og fremmest have lyst til at arbejde og finde løsninger i krydsfeltet mellem virksomheder, lønmodtagerinteresser og politik.

Du har formentlig en baggrund som cand.jur. eller cand.merc.jur – gerne suppleret med en advokattitel – eller anden relevant baggrund. Det er en klar fordel, men ingen betingelse, at du har kendskab til ansættelsesret.

Du trives i en udadvendt rolle som rådgiver og forhandler og er god til at skabe relationer. Du kan formidle din rådgivning i et klart og tillidsvækkende sprog både på dansk og engelsk.

Du får dine egne sager og til opgave at repræsentere virksomhedernes interesser. Du vil indgå i løsningen af opgaver både inden for specifikke brancher og i den brede fremstillingsindustri. Det er derfor vigtigt, at du trives med meget selvstændig opgaveløsning.

Om os
Vi arbejder selvstændigt og i teams og indgår i projekter på tværs af DI’s organisation. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglig kompetence, stor entusiasme og gensidig sparring. Vi løser opgaver i tæt samspil med kollegaer og vores medlemsvirksomheder. Vi tror på og understøtter, at en fri og humoristisk omgangstone og et godt kollegialt fagligt fællesskab giver den bedste rådgivning og support til vores mange medlemsvirksomheder

Interesseret?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Anders Søndergaard Larsen på 3377 3799 eller underdirektør Christoffer Skov på 3377 3476. Du sender din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest 20. januar.

Såfremt du ikke modtager en kvitteringsmail, når du har sendt din ansøgning via linket, beder vi dig kontakte os på job@di.dk. Bemærk dog, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
20-01-2019
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning