Erfaren økonom til provenuberegninger og økonomiske analyser inden for skatteområdet

Har du erfaring med at udarbejde provenuberegninger og indarbejde dem i mellemfristede økonomiske fremskrivninger? Kan du udarbejde interessante skattepolitiske analyser, der kan flytte den politiske dagsorden? Og har du lyst til at arbejde i et stærkt fagligt miljø med ambitiøse og dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig i DI’s Skattepolitiske afdeling.

Om os
I DI’s afdeling for Skat og Regnskab får du fire erfarne kollegaer. Sammen er vi ansvarlige for DI’s politiske interessevaretagelse inden for skat og moms/afgifter samt inden for regnskab og revision. Afdelingen har en stor berøringsflade og mange samarbejdsrelationer til de øvrige afdelinger i DI. Det gælder ikke mindst vores afdeling for økonomisk politik og analyse, vores forskelligartede branchefællesskaber samt de øvrige politiske afdelinger.

DI har en erklæret vision om Danmark som et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det som udgangspunkt arbejder vi dagligt for, at Danmark skal blive verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Centralt heri står målsætningerne om at forbedre skattesystemet, så dette bliver muligt.

Afdelingen sidder i sit eget kontor med udsigt over Rådhuspladsen. Vi har en uformel omgangstone, hvor dialog, faglig sparring og samarbejde er kendetegn.

Om dine opgaver
Du vil indgå i et velfungerende og fagligt dygtigt skatteteam med bred samfundsvidenskabelig baggrund (jura, økonomi, samfundskundskab og revision). Du vil endvidere indgå i et fagligt fællesskab med husets mange økonomer.

Du får en stilling, der fordrer høj grad af selvstændig opgavevaretagelse.

Du får ansvar for at beregne provenueffekterne af DI’s skattepolitiske ambitioner og sammen med afdelingen for økonomisk politik og analyse at indpasse dem i vores samlede 2025-plan og eventuelle individuelle vækstpakker m.m.

Du vil også have ansvar for – alene eller i samarbejde med relevante kollegaer fra hele huset – at udarbejde økonomiske og skattepolitiske analyser, der understøtter DI’s politiske interessevaretagelse. Det gælder bl.a. inden for personskat, selskabsskat og afgiftsområdet.

Du vil endvidere indgå i DI’s almindelige servicering af vores medlemmer, herunder vurderingen af de økonomiske konsekvenser af ny lovgivning inden for skatteområdet.

Du vil ad hoc skulle repræsentere DI i relevante fora, og vi vil understøtte, at du holder dig opdateret i forhold til den faglige udvikling på dit ansvarsområde.

Om dig
Du er en dygtig, engageret og erfaren økonom, gerne med et solidt kendskab til de modeller og beregningsprincipper, der anvendes af centraladministrationen, samt med modelarbejde og langsigtede fremskrivninger.

Du trives med ansvar og tværgående samarbejde.

Du er selvstændig med et skarpt blik for detaljen. Du har et stort overblik, er en dygtig analytiker og kan lide at opsøge og afdække nye vinkler på kendte problemstillinger.

Du besidder evnen til hurtigt at gennemskue komplekse problemstillinger og kan formidle din viden klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt og til forskellige målgrupper.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte skattepolitisk chef Jacob Bræstrup på 3377 3426.

Send snarest din ansøgning og CV via ansøgningslinket. Vi afholder samtaler løbende.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning