DI søger Head of Stakeholder Relations

Arbejder du strategisk, er du god til at netværke og klar til at skabe nye og overraskende alliancer i kampen for at give virksomhederne i Danmark de bedste muligheder for at skabe vækst, velstand og arbejdspladser?

Så er du måske den nye kollega, vi står og mangler til jobbet som Head of Stakeholder Relations. Vi søger en systematisk og tillidsvækkende rådgiver, der kan begå sig på alle niveauer – og som vil få en central rolle i DI’s arbejde med at udbrede kendskab til erhvervslivets betydning for samfundet til vigtige interessenter.

Om dig:

 • Du er uddannet cand.scient.pol., cand.comm., journalist eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse.
 • Du har flere års erfaring i at arbejde med interessenthåndtering, politisk interessevaretagelse og kommunikation på Christiansborg, i en virksomhed, en politisk ledet organisation eller et bureau.
 • Du har politisk tæft og et godt netværk blandt politikere, andre organisationer og virksomheder.
 • Du har en levende interesse i virksomhedernes vilkår i Danmark og i verden.
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt og som del af et team, har et godt overblik og kan eksekvere effektivt og præcist.
 • Og så har du høj integritet og et godt humør – også når det går stærkt, og presset er størst.

Om jobbet:

Du får et selvstændigt og varieret job med en stor berøringsflade i Danmarks største erhvervsorganisation. Du refererer til DI’s chef for Presse og DI Medier og bliver del af det samlede hold under kommunikationsdirektøren.

Som Head of Stakeholder Relations bliver du tovholder på at udvikle DI’s dialog og samarbejde med både eksisterende og nye stakeholdere – fra ungdomspartier til andre organisationer - og ikke mindst politikere og politiske partier. Du vil også få en nær kontakt til DI’s mange medlemsvirksomheder.

Samtidig vil du i høj grad have rollen som tovholder på DI’s indsats i forbindelse med Folketingsvalg, Europaparlamentsvalg og andre centrale politiske begivenheder.

Vi forventer desuden, at du som vores nye kollega har mod og lyst til at være:

 • Ansvarlig for DI’s politikerkontaktordning.
 • Ansvarlig for at lave en overordnet stakeholder-strategi i tæt samarbejde med de ansvarlige for DI’s 2025-plan og mærkesagsarbejde - og rulle denne ud.
 • Ansvarlig for at styrke koordinationen af DI’s kontakt til politikere og andre relevante interessenter.
 • At udvikle og skabe systematik i DI’s dialog med centrale stakeholdere – herunder lokale, nationale og internationale politikere, tænketanke og organisationer.
 • Ansvarlig for taleskrivningsteamet.
 • At have travlt i et uformelt, humørfyldt og positivt miljø i et åbent kontorlandskab.

Interesseret:

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte underdirektør og pressechef Per Geckler Møller på tlf. 2949 4434.

Du sender din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via ansøgningslinket senest 25. november 2018.

 

 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning