Studenterjob til DI’s regionale erhvervspolitiske arbejde

Interesserer du dig for tal, og vil du hjælpe os i arbejdet med erhvervspolitik lokalt og regionalt for vores medlemsvirksomheder?

Så søger DI’s regionalforeningsafdeling en økonomisk/samfundsvidenskabelig student til et afvekslende og udfordrende studenterjob på 15 timer om ugen.

Vi arbejder for at sikre vores mere end 10.000 medlemsvirksomheder gode erhvervsvilkår i hele landet. Det gælder både virksomheder i Hovedstadsområdet, i mellemstore provinskommuner og i yderområder.

Det gør vi gennem tæt dialog med kommunale og regionale beslutningstagere i hele landet. Regionalforeningernes rolle er at være talerør for DI’s regionale og lokale synspunkter, kommunikere DI’s nationale synspunkter ud regionalt og lokalt og bære DI’s ydelser og tilbud ud til vores medlemmer lokalt og regionalt.

Du kommer især til at hjælpe med data, dokumentation og analyser, som regionalforeningerne anvender i dialogen med borgmestre, lokale beslutningstagere og regionale medier. Du kommer især til at arbejde med data fra DI’s årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima, der bruges til at understøtte vores arbejde med at optimere de kommunale erhvervsvilkår inden for en bred vifte af områder som f.eks. kommunal sagsbehandling, skatter, gebyrer og afgifter, kommunal jobformidling, uddannelse, lokal infrastruktur og meget andet.

Vi tilbyder:

 • Spændende og varierede arbejdsopgaver i samarbejde med afdelingens 13 konsulenter og fem regionale pressekoordinatorer     
 • Ansvar for udarbejdelse af faktaark, notater og præsentationer
 • God studierelevant erhvervserfaring fra en erhvervs- og arbejdsgiverorganisation  
 • Indsigt i kommunal- og regionalpolitiske problemstillinger inden for erhvervsområdet

Du vil komme til at:

 • Medvirke til den løbende udbygning af DI's statistiske og analytiske beredskab på det kommunal- og regionalpolitiske område
 • Blive inddraget i aktuelle projekter og større analyser blandt andet DI’s årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima
 • Bistå med diverse ad hoc opgaver
 • Arbejde tæt sammen med afdelingens chef, en tværgående konsulent samt de i alt ca. 21 medarbejdere, der betjener DI’s 19 regionalforeninger
 • Få mulighed for at møde DI’s medlemsvirksomheder og kommuner rundt omkring i landet

Dig:

Vi forventer, at du:

 • Har gennemført minimum to års studier på en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. polit. eller scient. pol.  
 • Har flair for tal og talbehandling
 • Har erfaring med Office-pakken, især Excel og Powerpoint
 • Er meget omhyggelig og analytisk anlagt
 • Har interesse for erhvervspolitik, kommuner og regionaludvikling
 • Kan formidle komplekse problemstillinger på en let forståelig måde
 • Har lyst til at arbejde i et politisk miljø, hvor hverdagen kan være hektisk og uforudsigelig
 • Interesse for erhvervsudvikling i hele landet.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer, som bliver tilrettelagt i samarbejde med dig. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksaminer og lignende spidsbelastninger på studiet.

Tiltrædelse
1. januar 2019.

Interesseret?
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos fagleder Annette Christensen på mobil 28 29 83 84. Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket snarest muligt og senest søndag den 18. november 2018.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning