Industriens Hus søger chef for ejendomsservice

DI søger en erfaren chef til at sikre, at Industriens Hus på Rådhuspladsen i København altid fremstår præsentabelt og danner trygge og velfungerende fysiske rammer for DI’s medarbejdere, medlemmer, gæster og lejere.

Huset er totalombygget i 2013 og huser med sine 50.000 kvm både kontorarealer for DI’s 550 medarbejdere, mødecenter med over 70.000 gæster om året, udlejning af kontor- og butikslokaler samt p-kælder.  

Om jobbet
Jobbet er alsidigt og krævende. Du bliver blandt andet ansvarlig for:

 • drift og vedligeholdelse generelt for huset lige fra bygningsautomatik, ventilation, køling og el til møbler, rengøring og grønne planter og meget mere
 • ledelse af et team på 7 medarbejdere
 • økonomi, herunder driftsregnskab, budget og rapportering
 • udbudshåndtering, herunder forhandling og kontrakter med leverandører
 • ombygninger, herunder budget, tidsplaner og projektledelse
 • fysisk sikkerhed og beredskabsplanlægning.

Du vil referere til vores COO.

Om dig
Vi forestiller os, at vores nye kollega har erfaring fra en tilsvarende stilling og dermed har:

 • en teknisk baggrund
 • erfaring med ledelse af medarbejdere
 • projektledererfaring med ombygninger
 • erfaring med leverandørstyring, herunder forhandling og kontrakter
 • arbejdet med fysisk sikkerhed og beredskabsplanlægning.

Du har et godt overblik over de mange opgaver i jobbet, en god forståelse for teknik og økonomi, har gennemslagskraft og er en dygtig forhandler. Du er god til relationer og har en serviceminded tilgang til både dine DI-kollegaer og lejere i huset.

Som chef er du ikke bleg for selv at deltage i de praktiske opgaver.

Om os
Vi er en arbejdsgiverforening og erhvervsorganisation med 10.000 medlemsvirksomheder. Vi hjælper medlemmerne i hverdagen med at vinde ved rådgivning, medlemsservice og politisk interessevaretagelse. Vi tror på, at når virksomhederne vinder, så vinder hele Danmark. Det er det, dine 550 kollegaer brænder for. Hvis du også er dedikeret, faglig stolt og nyder at skabe resultater sammen med andre, så passer du til os.

Interesseret?
Du kan se mere om DI på di.dk. Har du spørgsmål til jobbet, kan du skrive til chefkonsulent Inge Trier på itr@di.dk.  Du sender ansøgning og CV via ansøgningslinket senest 31. oktober.

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller post. 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
31-10-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning