It-supporter til DI

Kickstart din karriere, slip dit potentiale fri og bliv it-supporter hos DI, Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsorganisation.
Brænder du for, at brugerne oplever den bedst mulige it service? Så kom og arbejd sammen med gode og dygtige kollegaer, der dagligt samarbejder om at skabe de bedste it løsninger for DI's medlemmer og medarbejdere.
Er det også et plus for dig, at work-life balance tages seriøst, og at der er særdeles gode videreuddannelsesmuligheder?
Så læs videre.

Hvem er vi?
DI's It funktion består af i alt 27 personer fordelt på fire teams. Du kommer til at sidde i teamet for DI's It support med i alt otte personer, som ud over dig består af tre it-supportere, tre it-supporterelever og en teamleder. Teamets opgaver består primært i at yde it support til husets brugere samt løse komplicerede it problemer, afprøve og implementere nye PC løsninger, udskifte PC'ere, mobiltelefoner og tablets samt køre it projekter. Ud over dette team er der også et driftsteam, et udviklingsteam for web og mobil udvikling, og et udviklingsteam for it standardsystemer og big data.

Medarbejderne i de 4 teams giver dig god mulighed for faglig sparring i opgaverne, for alle brænder for at skabe de bedste it løsninger. 

Dine ansvarsområder og opgaver
Som it-supporter i DI vil du i samarbejde med kolleger blive ansvarlig for at:

 • Modtage, registrere og løse opgaver/fejl (service requests/incidents) i helpdesk systemet TOPdesk
 • Identificere og informere om problemer (gentagne incidents) på tværs af incidents og deltage i analyse af disse
 • Supportere og fejlfinde på DI's eksisterende it løsninger
 • Gennemføre mindre projekter
 • Identificere behov for brugervejledninger (herunder også tips & tricks) og udarbejde og informere om disse
 • Vedligeholde fælles knowledgebase for løste incidents
 • Bistå med oplæring af elever.

Om dig

 • Du har en faglig it support uddannelse
 • Du har minimum 10 års erfaring inden for IT support
 • Kendskab til TOPdesk er et plus, men ikke et krav
 • Kendskab til iPhone og iPad er et plus, men ikke et krav
 • Erfaren PowerShell
 • Kendskab til ITIL vil være en fordel
 • Du er serviceminded, udadvendt og kan lide at have kontakt med brugere
 • Du er vant til at arbejde struktureret, selvstændigt og dokumentere dine løsninger
 • Du har gode analytiske evner
 • Du har mod og lyst til at sparre med kollegaer og gå i dialog med interne kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

 • et job med særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling via opgaverne, kurser, konferencer og seminarer    
 • at arbejde med de nyeste MS produkter og teknologier
 • work-life-balance som tages seriøst
 • godt socialt miljø med løbende arrangementer.

Er du interesseret?
Du kan læse mere om DI på di.dk. Du er velkommen til at kontakte teamleder Kim Rosgaard på telefon 33773865.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt via ansøgningslinket senest den 20. oktober 2018. Vi indkalder ansøgere løbende, da vi meget gerne vil have ansættelse snarest muligt og meget gerne senest pr. 1. december 2018.

Bemærk venligst at kun ansøgninger udformet på dansk vil blive taget i betragtning.

 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
20-10-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning