HR-partner med bred erfaring

I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

Vil du være med til at støtte 550 kollegaer i at skabe de bedste vilkår for vores medlemsvirksomheder? Og på den måde understøtte, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner, og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte?  

Så har vi jobbet.

Om jobbet
Du bliver en del af DI’s interne HR-afdeling, hvor du får ti erfarne og motiverede kolleger, der inden for alle HR-aspekter arbejder på at understøtte DI’s chefer og medarbejdere. Du bliver en af flere HR-partnere, hvis opgaver blandt andet omfatter

  • løbende dialog med DI’s chefer om deres egen og deres medarbejderes udvikling og trivsel
  • rekruttering
  • opfølgning på udviklingssamtaler og medarbejderundersøgelser.

Vi arbejder med alle aspekter inden for HR lige fra idefase og implementering til løbende drift og vedligeholdelse, og vi arbejder løbende med digitalisering af vores processer.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig
Du har nogle års erfaring fra en større HR-afdeling og har arbejdet med mange forskellige opgaver inden for HR-paletten. Desuden har du en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau.

Du nyder den daglige sparring med cheferne om små og store ledelsesudfordringer og har gerne erfaring med facilitering af seminarer og workshops – og eventuelt en proceskonsulentuddannelse.

Du har erfaring med rekruttering, herunder anvendelse af test og kan sikre et professionelt forløb fra A-Z.  Hvis du også har erfaring med employer branding, er det et stort plus.

Hvis du har erfaring med elevprogrammer og med aktiviteter inden for sundhed og trivsel, er det en fordel.

Du er god til it og derudover vil erfaring med digitalisering af HR-processer være en fordel.  

Du kan kommunikere klart i skrift og tale, og det er vigtigt, at du trives med skriftlighed, fx udarbejde notater og oplæg.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte underdirektør Annie Meineche på 3377 3578.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest den 25. oktober. I din ansøgning vil vi bede dig beskrive de opgaver, du finder mest interessant og energiskabende.

Læs mere om os på di.dk/job.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning