DI’s Eventcenter søger ny kollega

Er du god til at organisere, kan du håndtere mange projekter på samme tid, og synes du, at det er motiverende at have en bred kontaktflade? Så er du måske vores nye kollega i DI’s Eventcenter.

​DI’s Eventcenter hjælper med at planlægge og afvikle omkring 400 arrangementer årligt og søger nu en kollega, som har lyst til at blive en del af et stærkt og professionelt hold, der altid har nok at se til.

Om jobbet
Sammen med 7 gode kolleger i Eventcenteret skal du varetage og udvikle de praktiske processer relateret til DI-events som gennemføres i DI’s egne faciliteter på Rådhuspladsen og i Nyborg, og på andre lokationer i Danmark og udlandet.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Planlægge og afvikle arrangementer i samarbejde med kunderne ud fra deres ønsker og behov.
 • Koordinere opgaver med DI’s kommunikation, DI’s servicecenter og eksterne leverandører.
 • Opsætte og udsende invitationer, håndtere tilmeldinger, udarbejde programmer, deltagerlister, reverskort med videre.
 • Udfærdige drejebøger, der sikrer en professionel afvikling af arrangementet.
 • Medvirke til at sikre det rigtige flow under afvikling.
 • Gennemføre evaluering, fakturering og evt. afrapporteringer.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel at have erfaring med planlægning af større arrangementer, mindre projektbudgetter og -regnskaber samt varetagelse af administrative opgaver.

Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde i it-systemer og er glad for at samarbejde med mange forskellige personer.

Derudover er vi på udkig efter en person der,

 • Sætter en ære i at levere den bedste service.
 • Kan lide at bygge op og se resultatet af sine handlinger.
 • Arbejder selvstændig og trives med en bred kontaktflade.
 • Arbejder struktureret og har sans for detaljer.
 • Har øje for, hvordan procedurer og processer kan forbedres og tager initiativ til forbedre dem.
 • Behersker Office-pakken og har let ved at sætte sig ind i it–systemer.
 • Formulerer sig godt, også gerne på engelsk.

Da nogle arrangementer afholdes om aftenen, skal du være indstillet på at skulle arbejde på skæve tidspunkter fra tid til anden.

Interesseret
Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte markedschef Jens Holst-Nielsen på 3377 3017 eller 2060 6986.

Du kan sende din ansøgning inklusiv eksamensbevis/afgangsbevis online via linket senest 6. august 2018.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
06-08-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning