Student til DI’s Europapolitiske afdeling

DI’s Europapolitiske afdeling i København søger en ny studentermedhjælp pr. 30. august 2018 eller snarest herefter. Har du faglig og personlig interesse i EU og europæiske samfunds- og erhvervsforhold? Kunne du tænke dig prøve kræfter med EU-arbejdet og den danske EU-debat? Så er du måske den, vi søger!

Om jobbet
Du vil i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere komme til at beskæftige dig med blandt andet analyser, notatskrivning, mødeforberedelse, webopgaver, informationsovervågning og -søgning samt opgaver knyttet til afdelingens løbende drift. Du kan forvente at få

 • mange udfordrende opgaver i et spændende miljø
 • solidt indblik i den erhvervspolitiske dagsorden i EU
 • kendskab til en lang række politikområder af central betydning for danske virksomheder
 • et godt og sjovt arbejdsklima med engagerede og dygtige kollegaer
 • et bredt netværk i Danmarks største erhvervsorganisation
 • gode muligheder for personlig udvikling
 • en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer


Om dig
Vi forventer, at du

 • læser en samfundsvidenskabelig uddannelse og har ca. 2 år tilbage af dit studieforløb
 • har et solidt teoretisk kendskab til EU-forhold og tørster efter praktisk erfaring med EU-arbejde
 • taler og skriver dansk og engelsk flydende
 • brænder for danske virksomheders vilkår
 • har studierelevant erhvervserfaring
 • magter både analyse, formidling og kommunikation
 • er indstillet på at løse både politiske og driftsmæssige opgaver
 • er social, engageret, fleksibel og trives med at arbejde under pres
 • er god til at skabe kontakter og har en veludviklet indlevelsesevne
 • er en erfaren it-bruger


Om os
DI’s Europapolitiske afdeling har tre medarbejdere i København og syv i Bruxelles. Trods den geografiske afstand er der tale om én samlet enhed. Vores hovedopgave er at koordinere DI's overordnede europapolitiske arbejde og agere DI’s lobbyspydspids i Bruxelles. Derudover har vi det faglige ansvar for det indre marked, ligesom vi arbejder for at påvirke den danske EU-debat.


Interesseret?
Ansøgningsfrist fredag den 10. august 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 34. Send din ansøgning, CV og relevante bilag online via www.danskindustri.dk/om-di/job-i-di/.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos seniorchefkonsulent Ulla Lyk-Jensen tlf.: 2712 4940, ulj@di.dk eller studentermedhjælp Phillip Siomka tlf.: 3377 3711, phsi@di.dk.

Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
10-08-2018
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning