Student til analyse og kommunikation i DI

I Dansk Industri er servicebranchen organiseret i branchefællesskabet DI Service. Medlemmerne tæller blandt andet ISS, Post Danmark, Berendsen, Securitas og Forenede Care samt 250 andre danske servicevirksomheder, hvis interesser og vilkår vi varetager og sætter på den politiske dagsorden. Vi søger en serviceminded og dygtig student til branchefællesskabet DI Service.

Om jobbet
Det er et job med spændende arbejdsopgaver i et professionelt miljø med en imødekommende og hjælpsom kultur. Du får mulighed for at arbejde med formidling af aktuelle erhvervspolitiske problemstillinger, og du får et bredt kendskab til virksomheder i servicebranchen samt i DI Services arbejdsområder. Arbejdsformen er præget af høj grad af frihed under ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver består af

  • research til politiske indsatser
  • analysearbejde, indhentning af statistik og gennemførsel af spørgeskemaundersøgelser
  • udarbejdelse af tekster til web, nyhedsbreve og sociale medier
  • at hjælpe til ved branchens events og arrangementer.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener og andre spidsbelastningsperioder.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. 

Om dig
Vi søger en student, der er god til at formulere sig på skrift og har interesse for at arbejde med research til og kommunikation af politiske temaer. Du skal desuden have lyst til at arbejde og udvikle indholdet i nyhedsbreve, på hjemmesider og sociale medier. Du er en udpræget holdspiller med gode samarbejdsevner. Du er struktureret, servicemindet og har mod på at håndtere mange opgaver af forskellig karakter. Vi forestiller os, at du som udgangspunkt er på andet studieår.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte studentermedhjælper Anne Sofie Nyskov Pedersen på 33 77 36 98 eller chefkonsulent Felix Dalker på 3377 4624.

Ansøgning, CV og karakterudskrift sender du via ansøgningslinket senest onsdag den 8. august 2018.  Samtaler afholdes i uge 33 og 34. Tiltrædelse den 1. oktober 2018.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
08-08-2018
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning