Erfaren konsulent med internationalt udsyn

Brænder du for at hjælpe danske virksomheder ud på internationale markeder – og har du evnen til at være virksomhedernes talsmand over for det politiske system? Så har vi jobbet i DI’s Afsætningspolitiske team.

Jobbet
I teamet arbejder vi med afsætningspolitiske problemstillinger som globaliseringens udfordringer, handels- og udviklingspolitik, FN’s bæredygtighedsmål, eksportfremme, eksportkontrol, eksportfinansiering og CSR.

Arbejdet er selvstændigt, udfordrende og meget alsidigt, og der er gode muligheder for selv at påvirke egne og teamets arbejdsopgaver. Din opgaveportefølje vil favne bredt og omfatte:

 • Udviklingspolitik.
 • Eksportfinansiering.
 • FN’s verdensmål.
 • I mindre omfang varetagelse af opgaver inden for CSR.
 • Varetagelse af medlemsvirksomhedernes interesser over for myndigheder og politiske beslutningstagere nationalt og internationalt.
 • Aktiv deltagelse i teamets faglige og strategiske indsats.

Vi har et godt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor professionalisme og samarbejde er højt prioriteret.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. 

Om dig
Vi forventer, at du har

 • en samfundsøkonomisk uddannelse med fokus på internationale politiske forhold
 • international erfaring fra centraladministrationen eller internationale organisationer (EU, FN etc.)
 • politisk flair
 • stærke analytiske og kommunikative evner
 • flydende dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt
 • fleksibilitet og vilje til at påtage dig varierende opgaver
 • lyst til at være en del af holdindsatsen og evne til at håndtere en stor intern og ekstern samarbejdsflade.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Peter Thagesen på tel.: 3377 3752 eller mobilnr.: 2949 4569.

Du sender din motiverede ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest onsdag den 30. maj.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
30-05-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning