Stud.jur. eller stud.merc.jur. til juridisk rådgivning i DI

Vil du have et fagligt udfordrende og personligt udviklende studenterjob? Er du interesseret i juridisk rådgivning inden for personalejura og arbejdsret? Så har du mulighed for at blive del af teamet af kompetente medarbejdere i DI's Juridiske Rådgivning.

Om dig
Du er stud.jur. eller stud.merc.jur. og minimum 2 – 3 år inde i studiet. Kendskab til ansættelses- og arbejdsret er en fordel, men ikke en betingelse.

Du arbejder selvstændigt, er ansvarsbevidst, er særdeles velformuleret og har gode samarbejdsevner. Du trives i den udadvendte rolle som rådgiver, hvor du evner at finde de bedste løsninger på baggrund af en solid teoretisk juridisk viden.

Du skal kunne se en udfordring i at yde høj kvalitet i hver enkelt sag samt kunne honorere vores høje krav om god medlemsservice og kompetent juridisk rådgivning.

Om os
DI er Danmarks største erhvervsorganisation, og vi rådgiver vores 10.000 medlemsvirksomheder inden for personalejura, arbejdsret og overenskomster. Vi er omkring 100 jurister i DI, heraf halvdelen advokater.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Opgaverne
Du skal yde juridisk rådgivning direkte til mellemlederne i DI’s medlemsvirksomheder. Rådgivningen foregår pr. mail og telefon.

Vi arbejder selvstændigt, i teams og indgår i projekter på tværs af DI’s organisation – og har du interesse heri, vil der være mulighed for at bistå DI's advokater i deres juridiske arbejde, f.eks. i sagsforberedelse, juridiske projekter, notatudfærdigelse m.v.

Arbejdstid
Tiltrædelse midt august 2018. For den rette er der mulighed for at starte tidligere. Arbejdstiden er omkring 15 timer ugentligt fordelt på to dage. Arbejdstiden planlægges af medarbejderne selv og placeres fleksibelt under hensyntagen til studie, eksamensperioder og ferie.

Det kan du forvente

Jobbet er et særdeles udviklende og fagrelevant supplement til studiet. En attraktiv og unik mulighed for at tilegne sig juridiske færdigheder til stor værdi for dine jobmuligheder efter studiet. Din selvstændige behandling af juridiske spørgsmål gør dig rutineret i rådgiverrollen, hvor successen ligger i at kombinere de rigtige juridiske svar med praktiske løsninger.

Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af engagement, hjælpsomhed og videndeling. Vi retter stor opmærksomhed mod din arbejdsglæde og lægger vægt på et godt sammenhold og et personligt udviklingsforløb, hvor din analytiske og strukturerede tilgang passer godt ind.

I samarbejde med fagansvarlige konsulenter vil du blive undervist i nødvendige forretningsorienterede og juridiske emner samt løbende deltage i kompetenceudvikling direkte rettet mod din rolle som juridisk rådgiver.

Vi har ambitioner på dine vegne og for at sikre støtte i din faglige og personlige udvikling som rådgiver tilbyder vi direkte sparring fra advokat på udførelsen af dine arbejdsopgaver.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte juridisk kontaktchef Jesper Bøving på 3377 3377.

Send os snarest – og senest 4. juni – din motiverede ansøgning, dokumentation for eksaminer, CV samt eventuelle udtalelser via ansøgningslinket. Samtaler afholdes løbende. 

Bemærk at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller brev.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
04-06-2018
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning