Arbejdsstudiekyndig konsulent

Vi hjælper Danmark med at vinde
DI er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. Vi har en mission om, at virksomhederne skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. I DI arbejder du sammen med 550 kollegaer, heraf 100 jurister og advokater for blandt andet at sikre, at DI’s medlemmer får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi søger en dygtig kollega, der har erfaring med arbejdsstudier og arbejdstaktvurdering til start i august. Det vil være en fordel, hvis du har indgående kendskab til fødevarebranchen i bred forstand.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i

  • rådgivning af DI’s medlemsvirksomheder på fødevareområdet i overenskomstmæssige og arbejdsstudierelaterede spørgsmål
  • behandling af akkordsager og akkordafgørelser i DI’s medlemsvirksomheder
  • administrative opgaver i tilknytning til de fødevareindustrielle overenskomster
  • udarbejdelse af statistikker.  

Du får 70 engagerede og dygtige kollegaer, primært advokater og jurister, der målrettet og dedikeret arbejder for at yde den bedste rådgivning og støtte til DI’s mange medlemsvirksomheder i personalejuridiske spørgsmål. Du bliver også en del af et specialiseret team, som specifikt servicerer fødevareindustrien.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig
Vi forventer, at du har en baggrund som arbejdsstudietekniker eller lignende, og har du erfaring med fødevarebranchen, vil det være en fordel.

Du har muligvis ikke erfaring med personalejura, men har stor interesse for området. Vi skal nok sørge for en grundig introduktion.

Du trives med at arbejde selvstændigt og systematisk med opgaverne, og du besidder en høj grad af it-disciplin.

Du ser dig selv i en udadvendt, rådgivende og serviceminded funktion, som både vil komme vores medlemmer og dine kollegaer til gode, og du kan begå dig på alle niveauer i en organisation.

Om os
Du indgår i dagligdagen i et team af højt specialiserede kollegaer, som har gjort det til en naturlig del af dagligdagen at sparre om opgaverne og dele viden.

Vi arbejder selvstændigt og i teams og indgår i projekter på tværs af DI’s organisation. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglig kompetence og stor entusiasme. Vi løser opgaver i tæt samspil med kollegaer og medlemsvirksomheder.

Trives du med, at tonen er uformel, kollegial og præget af humor trods en ofte travl hverdag, så passer du til os. 

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet,  er du velkommen til at kontakte vicedirektør Anders Søndergaard Larsen på 2060 6962.

Du sender din ansøgning og cv via ansøgningslinket senest 4. juni.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
04-06-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning