Erfaren politisk konsulent til vagt- og sikkerhedsindustrien

I DI Service – branchefællesskab i DI - har vi fokus på at gøre vilkårene for servicevirksomheder bedre i Danmark. Mere offentlig-privat samarbejde, sikre den rette arbejdskraft til branchen samt at styrke branchens omdømme er prioriterede opgaver.

Vi søger en dygtig og ambitiøs politisk konsulent til at være sekretariatsansvarlig for brancheforeningen Vagt- og Sikkerhedsindustrien. Det er en branche i vækst og branchens virksomheder er stærkt optaget af digitalisering og teknologiske løsninger.

Om jobbet
Du får meget kontakt til medlemsvirksomhederne og er med til at løse de udfordringer, som virksomhederne møder i dagligdagen. Som sekretariatsansvarlig får du et meget alsidigt og selvstændigt arbejde, hvor en væsentlig opgave er at eksekvere bestyrelsens strategi.

Du vil derudover få ansvar for en række tværgående opgaver i DI Service, herunder bl.a. udarbejde analyser og events, der sætter servicevirksomhederne på dagsordenen. Dine vigtigste opgaver bliver:

  • Sekretariatsbetjening af en engageret bestyrelse for Vagt- og Sikkerhedsindustrien.
  • Politisk interessevaretagelse med fokus på vagt- og sikkerhedsvirksomhedernes ramevilkår.
  • Dialog og kommunikation med medlemmer internt såvel som interessenter eksternt, herunder presse, sociale medier samt nyhedsbreve.
  • Ansvarlig for strategiske projekter i Vagt- og Sikkerhedsindustrien.
  • Udarbejde branchepolitiske oplæg.
  • Udarbejde analyser og events i DI Service.

Vi forventer, at du vil kunne bidrage til løbende at udvikle og forny foreningens arbejde for medlemsvirksomhederne.

Vi bor i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Om dig
Du har en videregående universitetsuddannelse og nogle års praktisk erfaring fra f.eks. en virksomhed, konsulentfirma eller en politisk organisation. Kendskab til vagt- og sikkerhedsområdet samt servicebranchen mere generelt vil være en fordel, men er ikke en forudsætning. Du skal have lyst til at arbejde tæt sammen med DI’s medlemsvirksomheder, hvor meget af arbejdet foregår i tæt dialog med virksomhedsledere, og være motiveret for at hjælpe dem med at løse deres udfordringer.

Vægter du at arbejde i et team med uhøjtidelig stemning, hvor en god humoristisk sans og lyst til at samarbejde på tværs værdsættes, så passer du til os.  

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte branchedirektør Jakob Scharff på 2112 9423.  Du sender din ansøgning m.m. via ansøgningslinket senest 30. april.

 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
30-04-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning