Student med god talforståelse og internationalt udsyn

Vil du være med til at sikre danske virksomheder bedre afsætningsvilkår på eksportmarkederne, og kan du bidrage til erhvervslivets indsats i forhold til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling?

I DI’s enhed for Afsætningspolitik søger vi en student med stærke analytiske kompetencer og interesse for international handel og udviklingspolitik, som kan bidrage til DI’s politiske indsats for at styrke rammevilkårene for danske virksomheder på udenlandske markeder.

Om jobbet

I Afsætningspolitik er vi 10 medarbejdere. Vi har et godt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor professionalisme og samarbejde er højt prioriteret. Vi arbejder med afsætningspolitiske problemstillinger såsom globaliseringens muligheder og udfordringer, handels- og udviklingspolitik, eksportfremme, eksportkontrol, international sikkerhed og CSR (Corporate Social Responsibility).

Som student skal du i samarbejde med konsulenterne bistå med at udarbejde talbaserede analyser og oplæg om ovenstående emner. Det vil blandt andet dreje sig om:

  • Udvikling i samhandlen
  • Omfang og konsekvenser af handelsbarrierer
  • Politiske og økonomiske tendenser i udviklingslande
  • Virksomheders samfundsansvar og bidrag til at opfylde FN’s verdensmål

Arbejdet er selvstændigt, og der er gode muligheder for selv at definere og præge sine arbejdsopgaver ud fra de givne rammer.

Din profil
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse (stud.polit., stud.scient.pol., stud.merc. eller tilsvarende), du har bestået 2. år på bacheloruddannelsen, og du har minimum 1 år tilbage på studiet. Derudover forventer vi, at du:

  • Er talstærk, har flair for databehandling (særligt i Microsoft Excel) og et bredt kendskab til online-databaser
  • Har gode analytiske evner
  • Formulerer dig klart og præcist på dansk og engelsk
  • Er kreativ og selvstændig
  • Er servicemindet og har lyst til at håndtere opgaver af forskellig karakter

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er normeret til 15 timer, og der er mulighed for fleksibel tilrettelægges i forhold til undervisning og eksaminer. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte konsulent Bertil Egger Beck på 3377 4695 eller underdirektør Peter Thagesen på 3377 3752.

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift via ansøgningslinket senest torsdag den 26. april 2018.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning