Student til DI Global Talent

Vil du være med til at bidrage til den spændende og højaktuelle globale talentdagsorden?

DI Global Talent arbejder for at gøre det lettere for virksomheder at tiltrække og fastholde højtkvalificerede udenlandske medarbejdere. Derudover har DI Global Talent som mål at gøre Danmark til et af verdens mest attraktive lande at gøre karriere i.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige fire medarbejdere, hvoraf én også er studentermedhjælper.

Opgaverne vil bl.a. omfatte analysearbejde, indsamling og forberedelse af materiale til møder samt koordinering af skriftlige henvendelser til medlemsvirksomheder og andre stakeholders. Du vil også have en koordinerende rolle ift. teamets deltagelse i relevante arrangementer og større konferencer samt samarbejde tæt med den anden studentermedhjælper om at løfte opgaver på tværs af teamet. Herudover er en tæt dialog og samarbejde med resten af huset en central arbejdsopgave. Det er en fordel, hvis du har kendskab til DI eller erfaring fra lignende organisationer.

Der vil være god mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet. 

Din profil
Du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på kommunikation, samfundsvidenskab eller handel, og du er enten i slutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse.

Derudover forventer vi, at du: 

  • er selvstændig og initiativrig
  • er struktureret og kvalitetsbevidst
  • besidder gode kommunikations- og engelskkundskaber på skrift og i tale
  • har flair for at bruge diverse it-systemer på højt niveau
  • har en generel indsigt i eller interesse for den politiske dagsorden
  • sætter pris på et tæt samarbejde med kollegaer, samt på tværs af DI organisationen og med medlemsvirksomheder.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer om ugen. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forhold til dit studie. Stillingen ønskes besat fra midt juli, og samtaler vil foregå løbende.

Interesseret?
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos konsulent Sarah Murrills på 3377 3903 eller studentermedhjælp Stine Andersen på 3377 3450. 

Send ansøgning og CV online senest 1. maj.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
01-05-2018
Arbejdstid:
Deltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning