(Erhvervs)jurist med interesse for virksomhedsdrift og ansættelsesret

Vi hjælper Danmark med at vinde
DI er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. Vi har en mission om, at virksomhederne skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. I DI arbejder du sammen med 550 kolleger, heraf 100 jurister og advokater for blandt andet at sikre, at DI’s medlemmer får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi søger en dygtig jurist med interesse for og viden om virksomhedsdrift og ansættelsesret, som har lyst til og tæft for at hjælpe vores virksomheder.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte

  • at rådgive DI’s medlemsvirksomheder i ansættelsesretlige spørgsmål, forhandle fagretlige sager over for lønmodtagerorganisationer og eksterne advokater
  • at hjælpe virksomhederne med at bruge de muligheder, der findes i lovgivning og overenskomster for at optimere den daglige drift og indretningen af virksomheden i øvrigt. 

Du får 70 engagerede og dygtige kollegaer, primært advokater og jurister, der målrettet og dedikeret arbejder for at yde den bedste rådgivning og støtte til DI’s mange medlemsvirksomheder i ansættelsesretslige spørgsmål.

Vi bor i Industriens Hus med udsigt til Rådhuspladsen og Tivoli.

Om dig
Vi forventer, at du er en dygtig og ambitiøs (erhvervs)jurist, gerne cand.merc.jur, med interesse for og indsigt i virksomhedernes drift og lyst til at arbejde med ansættelsesret.

Du kan lide virksomhedskontakten og trives i den udadvendte rolle som rådgiver og forhandler, og du er god til at skabe relationer.

Erfaring med lignende opgaver vil være en fordel.

Om os
Du indgår i dagligdagen i et team af højt specialiserede kolleger, som har gjort det til en naturlig del af dagligdagen at sparre om opgaverne og dele viden.

Vi arbejder selvstændigt og i teams og indgår i projekter på tværs af DI’s organisation. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglig kompetence og stor entusiasme. Vi løser opgaver i tæt samspil med kollegaer og medlemsvirksomheder.

Trives du med, at tonen er uformel, kollegial og præget af humor trods en ofte travl hverdag, så passer du til os.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet,  er du velkommen til at kontakte vicedirektør Anders Søndergaard Larsen på 2060 6962.

Du sender din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest 25. april.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning