To praktikanter til Dansk Industri i New York

Om jobbet
Brænder du for eksport, forretningsudvikling og klimatilpasning? Vil du være med til at hjælpe New York med både byens og statens ambitiøse mål om CO2 reduktion og bæredygtig omstilling? Vil du hjælpe danske virksomheder og offentlige aktører på det amerikanske marked med at danne partnerskaber? Så er et praktikophold hos Dansk Industri (DI) i New York måske noget for dig!

DI søger lige nu to dygtige og passionerede praktikanter til at bistå arbejdet med eksport af bæredygtige teknologier til det voksende marked i New York. Som led i et offentligt-privat samarbejde, har DI etableret ’Danish Cleantech Hub’, som rådgiver danske grønne virksomheder, og afholder konferencer i New York med fokus på danske løsninger.

Praktikopholdet varer 11 måneder og er ulønnet, men DI giver et boligtilskud på USD 600/måned. Du skal kunne tiltræde den 1. august 2018. 

Om dig
Vi søger to dynamiske personer med erfaring og mod på at:

 • Analysere New Yorks markedspotentiale, eksisterende teknologiske løsninger og offentlige investeringer.
 • Identificere og interagere med relevante samarbejdspartnere og aftagere af danske løsninger.
 • Skrive artikler, udfærdige pressemateriale og kommunikere på sociale medier.
 • Deltage på vegne af DI i seminarer, konferencer og offentlige begivenheder.
 • Bistå kontorets administrative opgaver.
 • Repræsentere DI ved møder med private og offentlige aktører.
 • Planlægge og eksekvere logistiske opgaver i forbindelse med events og workshops.
 • Assistere ved danske virksomhedsbesøg og inspirationsture i New York.
 • Udarbejde oplæg og præsentationer.

Vi forventer at du:

 • Er i gang med en relevant kandidatuddannelse.
 • Har interesse og forståelse for bæredygtig udvikling og klimatilpasning.
 • Er flydende på engelsk og dansk både mundtligt og skriftligt.
 • Har relevant arbejdserfaring fra tidligere jobs.
 • Er udadvendt, dygtig til formidling og tryg ved at tale med nye mennesker.
 • Er selvstændig og god til at prioritere egne opgaver.
 • Har gode samarbejdsevner og trives med en dynamisk hverdag.

Om os
Danish Cleantech Hub er et team bestående af en General Manager, tre konsulenter samt to fuldtidspraktikanter, som alle er dybt integreret i alle dele af det daglige arbejde, og den progressive byfornyelse som lige nu finder sted i New York City. Vi tilbyder et praktikforløb med mulighed for alsidighed, ansvar og stor faglig udvikling. Derudover arbejder vi tæt sammen med vores kollegaer på Dansk Industris hovedkvarter i København.

Ansøgning
Er du interesseret i at søge stillingen bedes du ansøge online senest 15. marts 2018. (max. en A4 side, CV og relevante papirer). 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte Project Manager Jakob Mose Olesen på +45 3377 3084 eller jamo@di.dk.

Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Ansøgningsfrist:
15-03-2018
Tiltrædelse:
01-08-2018
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Arbejdssted:
New York City
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning