Kontorelever med speciale i administration

Vil du være en del af et stærkt elevteam, møde søde kolleger og få et suverænt netværk? Overvejer du en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil sætte solide aftryk på din fremtid? Så er du en af de nye elever, vi søger.

Vi søger 5 elever med speciale i administration med opstart 1. september 2018.

Vi tilbyder:

  • Et 2 årigt forløb i det moderne Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.
  • Elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk bestående af 19 elever.   
  • Et engageret og kompetent elevværtsteam.
  • En bred vifte af udfordrende og lærerige opgaver.   
  • En uddannelsesplan som sikrer fokus på din udvikling og læring.
  • Rokering mellem en række af DI’s enheder.

Vi forventer, at du:

  • er positiv af sind og tager medansvar for egen læring
  • er selvstændig, men stadig en teamplayer
  • er sikker og velformuleret i dansk – både skriftligt og mundtligt 
  • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.

Hvis du har relevant erhvervserfaring eller er god til at tale og skrive engelsk, er det en fordel, men ikke et krav.

Interesseret?
Vil du vide mere om, hvordan det er at være elev i Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, er du velkommen til at ringe til en af vores nuværende elever, Christine Wium Larsen på tlf. 3377 4705.
Du er også velkommen til at kontakte DI’s elevansvarlige, Sanne Hansen, på tlf. 3377 3788.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV, eksamens- og/eller terminskarakterer samt eventuelle anbefalinger online senest 26. februar 2018.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 10 og 11.

Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller brev, du skal søge via ansøgningslinket.

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.
Annoncedata
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Hjemmeside:
http://www.di.dk
Søg online:
Send ansøgning